Nem beteges ez egy kicsit testvéri kapcsolatban?
Szerintem canobix ironizált, úgy értette hogy egyre több a beteg agyú és ezeknek lassan az is normális lesz hogy apuka mutassa be a helyes óvszerhasználatot. És akinek ez nem normális azt lehet köpködni és nyárspolgározni.
Ezért nyomtam rá zöldet, remélem jól értelmeztem.
22
Kis betegségből lesz a nagy s az előrelátás-megelőzés ezt is kivédi;)
Ha nem határoznák meg, mi a bűncselekmény-honnantól, akkor káosz lenne keményen...neki azt szabad szerinted ( ölni ), a másik meg úgy véli nem.
24
Ja, te majd pedóként a gyerekedet tapizva erre hivatkozol lebukáskor, hogy "én csak megmutattam szülőként ezt azt neki"....
Magadban keressed inkább a beteget, ne másban, aki aljas dolgoktól int;)
26
Ez neked is ajánlott:
Ja, te majd pedóként a gyerekedet tapizva erre hivatkozol lebukáskor, hogy "én csak megmutattam szülőként ezt azt neki"....
Magadban keressed inkább a beteget, ne másban, aki aljas dolgoktól int;)
Ennyi beteg embert.... Azért nem meritek látni a gyereketeket meztelenül, mert rögtön szexuális dolgok jutnak eszetekbe? És még meg is magyarázzátok, hogy a gondolat az nem bűn, és teljesen normális, ha arra gondolok a meztelen gyerekemet látván, hogy fúú, de betenném neki? :D Komolyan ilyen gondolatokkal éltek, és normálisnak tartjátok?
És szerintetek az a beteg, aki meztelen gyereket látva, nem arra gondol? Ennyi vérfertőző pedofilt egy rakáson...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!