Meg tudnátok ezt bocsátani a húgotoknak?
Van egy 15 éves húgom, aki most összejött azzal a sráccal, akivel legelőször együtt voltam. Nekem ő volt az első minden téren (első szerelem, vele csókolóztam először, vele vesztettem el a szüzességem).
A húgom összejött vele és mérges vagyok rá, és most úgy érzem, hogy nem tudok neki megbocsátani. Nagyon szerettem azt a fiút, most már nem, de azért régebben nagyon sokat jelentett nekem. Nagyon rossz érzés lenne nekem, ha eljönne hozzánk, és látnám, hogy a húgommal van. Már nem érzek iránta semmit, de akkor is zavarna, hogy a húgom az exemmel van.
22# Ez egy őskori felfogás, hogy a testvér meg a család, ott aztán mindent meg kell bocsátani a nagy francot.
A kérdező majd megbocsát, ha úgy érzi és teljesen jogos a dühe! Hisz 1milliárd pasit választhatott volna a húgi, de neki pont az kell, akivel a nevét volt. Persze bizonyítani kell, hogy én is vagyok olyan jó csaj, mint a nővérem. Ez egy undorító versengés, irígysèg. Ami később tovább fajulhat, mert mivan, ha ráfanyarodik a nővére következő palijára, már akkor mikor még kapcsolatban vannak..a rivalizálásnál nincs határ.
Akkor kell megbocsátani, ha az ember meg tud! Olyan is van, hogy nem tud...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!