Van egy 15 éves húgom, aki most összejött azzal a sráccal, akivel legelőször együtt voltam. Nekem ő volt az első minden téren (első szerelem, vele csókolóztam először, vele vesztettem el a szüzességem).
A húgom összejött vele és mérges vagyok rá, és most úgy érzem, hogy nem tudok neki megbocsátani. Nagyon szerettem azt a fiút, most már nem, de azért régebben nagyon sokat jelentett nekem. Nagyon rossz érzés lenne nekem, ha eljönne hozzánk, és látnám, hogy a húgommal van. Már nem érzek iránta semmit, de akkor is zavarna, hogy a húgom az exemmel van.
Hát ne haragudj de a húgod elég nagy tapló. És egyébként a pasija is. Az a srác eltudna menni nálatok mondjuk egy családi evédre amikor a húgod bemutatja őt a szüleinek úgy hogy ne érezze magát kellemetlenül? Ha velem lenne így bármit is éreznék a fiú iránt hagynám mert szörnyű bűntudatom lenne ha összejönnék vele.
2020. júl. 19. 22:23
3/24 anonim válasza:
Ha fordítva lenne tehát az öcsémről lenne szó.
Akkor fel sem merülne bennem, hogy mérges legyek az öcsémre emiatt.
2020. júl. 19. 22:24
4/24 anonim válasza:
Már nem azért de ha a hugod tudja,hogy veled volt akkor akár menyire tetszik neki nem kezd ki vele.Ez elvi kérdés vagy egy íratlan szabálynak is mondhatnám.De már a srác is milyen,hogy épp a hugodra hajt már nem azért...de egy paraszt.
2020. júl. 19. 22:25
5/24 anonim válasza:
Szerintem ez valahol elég beteg a srác részéről. És igen a 2-es kérdésekre én is várnám a választ. De a húgodnak sem ciki? Hát én biztos nem jönnék össze olyannal, aki a tesómmal is d@gott, milyen már ez komolyan...?!? Mindketten lefekszünk ugyanazzal? Még barátnős viszonylatba sem szeretem az ilyet, nemhogy tesósba... szerintem ez gáz...minden oldalról, mind a tesódéról mind a srácéról... nem tudom, én nem akarnék ilyen szituban lenni.
2020. júl. 19. 22:29
6/24 anonim válasza:
En nem voltam soha ilyen szituban de alapbol nem jonnek ossze se a baratnom se a testverem volt pasijaval
2020. júl. 19. 22:37
7/24 anonim válasza:
Szép is a bariság, ugyi?:D De akinek olyan barinője van mint te kérdező, annak nem is kell ellenség:D Ha meg valaki okos is és lepasszolt ezt tudván, akkor mér a terv kész is:D hagy kapjon belőled ízelítőt a hugi is:D
2020. júl. 19. 22:42
8/24 anonim válasza:
*már
Jó reggelt:DD Nincsenek véletlenek:D
2020. júl. 19. 22:43
9/24 anonim válasza:
Hagyd őket xd
2020. júl. 19. 23:00
10/24 anonim válasza:
Hány éves a fiú?
15 éves lány nem biztos hogy tud racionális döntést hozni,lehet húgodnak is ö lesz az elsö
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!