Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nyári munkázós pénzből adnátok...

Nyári munkázós pénzből adnátok a tesótoknak? A szüleim arra akarnsk kényszeríteni hogy felezzem el vele

Figyelt kérdés
17 vagyok, első alkalom hogy nyáron dolgozhatok. Egy nyári táborban vagyok kisegítő. 7900ftot kapok egy napra. A tesóm emiatt hatalmas veszekedést, hisztit vágott le. Hogy ebből a pénzből neki lehetne már jó gépe, nekrm minek. 13 éves. A szüleim meg azt mondták, ha nem adom a felét neki akkor elveszik a bankkártyámat. Nem akarok adni neki, még ha szeretnénk egymást.. de nem
2020. júl. 2. 16:18
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
97%

Na ez itt egyértelműen szülő hiba. Ha a tesóddal olyan lenne a kapcsolatod, te magad segítenél neki új gépet venni. De elvárni nem szabad. Ezzel csak egy dolgot tanítanak meg neked. Veszíteni ...

Az én két lányom mindig kiáll egymás mellett. De én szeretetre neveltem őket és összetartásra. Soha nem fordulhatott elő olyan, hogy bármelyik nekiálljon követelőzni a másikkal szemben.

2020. júl. 2. 16:43
 12/48 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Ha pedig bármit elvesznek, rendőrség és feljelentést tenni.
2020. júl. 2. 16:44
 13/48 anonim ***** válasza:
96%
Szépre tanítják a szüleid, ezért van ennyi életképtelen ebben az országban, mert hisztire akarnak megélni.
2020. júl. 2. 17:04
 14/48 anonim ***** válasza:
96%

Anyja picsáját a hülyegyereknek.

Menjen el szépen ismerősökhöz, tanyára kertészkedni, füvet vágni, gazalni 1000ft-os órabérben, aztán majd megtudja, mennyit kell dolgozni azért a pénzért.

15/48 anonim ***** válasza:
94%
felezni? dehogy is. ha szüksége lenne rá, kisegíteném, esetleg vennék neki dolgokat, de miért feleznék mindent bárkivel is, amiért én dolgoztam? Amúgy jól mondták itt páran, ha a szüleid szerint annyira kell neki a hű de jó gép, vegyék meg nekik ők. Milyen dolog már ez, hogy egy 17 évestől várnak el ilyeneket, ráadásul még zsarolják is?
 16/48 anonim ***** válasza:
77%
Hagyd abba a munkát, menj haza, és közöld, hogy azért mondtál fel, és azért nem fogsz dolgozni soha többé diákmunkán, mert ki akarnak rabolni. Ezzel az indokkal mondj fel a munkaadóidnál is.
2020. júl. 2. 17:06
 17/48 anonim ***** válasza:
96%
Ez a TE pénzed és nem a tesódé, nem a szüleidé. Mivel még 18 év alatti vagy, kötelesek eltartani eleve, tehát nem is várhatnák el hogy adj haza ha ezzel próbálkoznának.
2020. júl. 2. 17:08
 18/48 anonim ***** válasza:
94%
Megmondanám nekik, hogy vegyék meg ők. Akár feltételhez is köthetik, pl. jó bizonyítványhoz, csak tegyen érte valamit a hisztin felül.
2020. júl. 2. 17:11
 19/48 anonim ***** válasza:
91%
Azigen 😆 az szép🤣🤣 az én testvéreim körberöhögtek volna minimum 3x, de még egy-két sajtos tejfölöst is leakasztottak volna, ha tényleg komolyan gondolom
2020. júl. 2. 17:15
 20/48 anonim ***** válasza:
84%
Attól tartok, a szüleid el fogják tudni venni tőled a pénzt, amit keresel. Szóval mindennap úgy kell bemenned, hogy a testvéredet szolgálod ezzel. Én nem dolgoznék rájuk, főleg, hogy ilyen aljasul viszonyulnak hozzád.
2020. júl. 2. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!