Miért fontos hogy ott legyél valaki esküvőjén? (Testvéred unokatestvéred).
Tudom lesznek akik betegnek tartanak.
Temetést csak csak értem de közeli rokonhoz kijárni a temetőbe hetente....
Bár nem a temetésen kell sírni a halálos ágynál elköszönni..
Elkanyarodtam. Esküvő!
Valaki normálisan meg tudja indokolni?
Cserébe elmondom miért nem...Jópofizni olyanokkal akikkel 10 évente egy szót sem váltottam. Eljátszani,hogy jól érzem magam....Az egész egy kirakat megjátszás.
Ha ennyire nulla számodra a testvéred, akkor ne legyél ott, ennyi. De aztán ne csodálkozz, ha a testvéred kicsekkol a családból, én is azt tenném. 2 eset lehetséges:
- vagy csinált valamit a tesód, amiért az egész család jogosan kiközösíti
- az egész "családotok" nem más, mint random emberek élet általi összesorsolása
Sajnálom a testvéredet, számot kell vetnie vele, hogy lényegében nincs családja.
Hogy miért megy el a ember esküvőre? Ha ezt magyarázni kell... egyébként azért, hogy osztozz azok örömében, akik fontosak neked. Mert egy esküvő nagy esemény, nem "csak egy papír", hanem mérföldkő az ember életében (már nem kifejezetten a szertartás, hanem a döntés, ami idáig vezet)
Miért ne mennél? Nem tartjátok a kapcsolatot, csak 10 évente találkoztok?
Sehol se tudod magad jól érezni? Gondot okoznak az emberi kapcsolatok?
Ha te ezt nem érzed/érted akkor vagy valamiféle autizmus spektrumzavarod van vagy a testvérddel van konfliktusod (pszichoterápia kezelheti) vagy irígy vagy.
Erre jött a szöveg,mint a fílmekben ,hogy neki fontos,hogy ott legyek vele.
Mert B+, tényleg fontos.
Nem igazán értem mi ilyen nagy dolog benne.
Mert első esküvő az egy életben csak egyszer van.
A párjáról meg róla szól az egész.
Ez a lényege, hogy őket kell ünnepelni, és velük örülni.
Eddig is egy ágyban aludtak,nászút után is minden ugyan olyan lesz,csak pár jogi procedúra változik.
Nem egészen, mert ezzel ország-világ előtt kimondják vállalják. Ez olyan, mint egy viaszpecsét az oklevélen, attól végleges.
A barátnőm isnertem őket (a párt), és még egy párt, akikkel nem voltsm túl jóban. Egy embert láttam előtte egy alkalommal.
100 ember volt. Elmentem. A barátnőm miatt...fel sem merült, hogy ne.
Ha korábban haraggal váltam volna el a tesómtól, megharagudtam rá annyira, hogy látni se akarnám, akkor nem mennké el az esküvőre. Ha ilyen nem volt akkor igenis elmegyek, mert mégis vele nőttem fel, ott állok mellette jóban, rosszban. Ha valami nem tetszik a tesóm viselkedésében, akkor nem azt mondom, hogy velem ne számoljanak és otthagyom őket, hanem egyenesen megmondom, hogy "hé Tesó! Nem tetszik, hogy így viselkedsz, nekem nem fekszik ez, ezért ne számoljatok velem!".
Az, hogy szerinted ez csak egy jogi procedúra, ezer éve nem látott rokonokkal, az nem indok véleményem szerint. Ha az zavarna, hogy a rég nem látott rokonok (akiket ki nem állsz) az idióta kérdéseikkel fognak traktálni, akkor lerázod annyival "Igen Manyi néni, jól megvagyok, köszönöm, de most ez a tesóm napja".
Valós indokot nem írtál, hogy miért nem akarsz menni, szóval ennél többet én nem tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!