Miért fontos hogy ott legyél valaki esküvőjén? (Testvéred unokatestvéred).
Tudom lesznek akik betegnek tartanak.
Temetést csak csak értem de közeli rokonhoz kijárni a temetőbe hetente....
Bár nem a temetésen kell sírni a halálos ágynál elköszönni..
Elkanyarodtam. Esküvő!
Valaki normálisan meg tudja indokolni?
Cserébe elmondom miért nem...Jópofizni olyanokkal akikkel 10 évente egy szót sem váltottam. Eljátszani,hogy jól érzem magam....Az egész egy kirakat megjátszás.
Nekem az ilyen jellegű kérdések mindig furcsák, mert:
1.akit meghívok (közeli család, barátok) az esküvőmre azt kedvelem, tartom vele a kapcsolatot és nem csak 10 évente találkozunk
2.akivel meg 10 évente találkozok és akkor is csak jópofizni kell, azt ne hívom meg az esküvőmre.
Egyébként nem fontos. A menyasszonyi, vőlegénye, 2 tanún és az anyakönyvezetőn kívül senkit sem fontos meghívni az esküvőre.
Tesóm pedig 32 lesz durván megsértődött,amikor mondtam hogy költségszámításkor rám ne számoljanak. Erre jött a szöveg,mint a fílmekben ,hogy neki fontos,hogy ott legyek vele. Sőt az egész rossz szájíz akkor kezdődött amikor nagyik e.ü. okra hivatkozva szintén nem tudnak jönni.
Nem igazán értem mi ilyen nagy dolog benne. A párjáról meg róla szól az egész. Eddig is egy ágyban aludtak,nászút után is minden ugyan olyan lesz,csak pár jogi procedúra változik.
Lehet a tesód tartotta a kapcsolatot velük. Megint más az esküvő meg a lagzi.
De ezek után te se várj el semmit tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!