Mit csinálnátok a helyemben? (légyszíves az egészet olvasd el nagyon fontos)
Lesz egy koncert és 18:30-kor lesz az első fellépő, és 01:00-kor kezd az utolsó... Anyukám elengedett de a nővérem nem... Tudom hogy anyukám dönt meg minden, de nekem a nővérem olyan mintha a 2.anyukám lenne...
És én nem annyira tudom hogyan kell menni,viszont 1x már jártunk ott, és megkérdeztem tőle hogy elkisér-e, és azt mondta hogy nem mert ha oda találni nem tudok akkor vissza felé hogy tudnák?
De vissza felé vissza tudnák találni mert a vissza útra emlékszem..
Az Ida felére meg azért nem mert nem tudtuk hol van és nagyon kacskaringósan mentünk....
Hogyan győzzem meg hogy eljojjon velem?
Jaaa meg mikor mondta h nem kísér mert vannak alkoholisták akkor nem ezt a dolgot beszéltük meg hanem elkezdett oltogatni...
15/L
Ui.: TUDOM hogy még nagyon fiatal vagyok,de nagyon és nagyon elszeretnék menni...nővérem azért nem.jön mert mondtam neki(azon a napon délelőttös) hogy nem.kell jönnie fáradt lesz nem fogja bírni megyek egyedül és majd haza jövök...
Ezt elfelejtettem mondani:
Azért szeretnék menni annyira mert a kedvenceim lépnek fel,és mert a múltkorin ott volt egy fiú aki nagyon megtetszett és úgy láttam rajta hogy én is neki..
Hát bocs, de szerintem neked még nem kellene éjjel koncertre mászkálnod, ezt a soraid alapján szűrtem le.
Másrészt, manapság már tényleg igazi hülyének kell ahhoz lenni, hogy ne tudj megtervezni egy útvonalat, a telefonodban is van gps, autó nélkül is működik. Plusz van a bkk-nak is külön oldala az összes menetrenddel, már ha Bp.-ről van szó.
Harmadrészt a nővéredtől nem kell elkéredzkedned. Én is sokat vigyáztam az öcsémre, szórakozni is vittem, de abban anyám döntött, hogy hova mehet.
Ha jól értem, Anyukád elenged 15 évesen úgy, hogy egyedül hajnali 2-3 körül kell hazajönnöd egy olyan helyről, ahova oda sem találsz?
Anyud tudja ezeket a részleteket?
Nincs valaki nagyobb ismerős, rokon, akkor elmenne veled?
Ez így nagyon rizikós.
tudnék* !!
Amúgy meg mi az, hogy a nővéred nem enged el? :D lol. Kit érdekel? Egyáltalán mit képzel magáról? Menj taxival, ha nincs túl messze, akkor nem olyan sok pénz.
Vagy kérd meg a szüleidet, hogy kísérjenek el, esetleg más ismerőst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!