Mit csinálnátok a helyemben? (légyszíves az egészet olvasd el nagyon fontos)
Lesz egy koncert és 18:30-kor lesz az első fellépő, és 01:00-kor kezd az utolsó... Anyukám elengedett de a nővérem nem... Tudom hogy anyukám dönt meg minden, de nekem a nővérem olyan mintha a 2.anyukám lenne...
És én nem annyira tudom hogyan kell menni,viszont 1x már jártunk ott, és megkérdeztem tőle hogy elkisér-e, és azt mondta hogy nem mert ha oda találni nem tudok akkor vissza felé hogy tudnák?
De vissza felé vissza tudnák találni mert a vissza útra emlékszem..
Az Ida felére meg azért nem mert nem tudtuk hol van és nagyon kacskaringósan mentünk....
Hogyan győzzem meg hogy eljojjon velem?
Jaaa meg mikor mondta h nem kísér mert vannak alkoholisták akkor nem ezt a dolgot beszéltük meg hanem elkezdett oltogatni...
15/L
Ui.: TUDOM hogy még nagyon fiatal vagyok,de nagyon és nagyon elszeretnék menni...nővérem azért nem.jön mert mondtam neki(azon a napon délelőttös) hogy nem.kell jönnie fáradt lesz nem fogja bírni megyek egyedül és majd haza jövök...
Nővérednek mondd hogy kísérjen el.
Ha nem ő akkor valaki.
16/F Nővéremmel járok koncertekre :D Ja igen és mentem már egyedül, olyan koncertre, ami 100 km-re volt tőlem, és a helyet sem ismertem. Van szád, megtudod kérdezni az emberektől, merre hova kell menni.
Ja és nem ilyen Wellhello, ratyi zenekarokra járok, hanem Ektomorf kaliberűekre (rá lehet keresni, milyen zenekar is ez) Az ilyeneken, be szoktam rúgni (igen. 16 vagyok és?) Aztán pogozni is szoktam. és vissza is meg haza is találok. Az más hogy te milyen érett vagy. Mert ha egymagad kaját se bìrsz csinálni, én se engednélek el. (16/F Punk srác)
A végén jön a kedvencem :D
És nincs senki aki elkisérne....
És képzeld és hogy nem.tudok útvonalat tervezni telefonon hiába próbáltam... Köszönöm a lehulyezesedet -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!