Mit csinálnátok a helyemben? (légyszíves az egészet olvasd el nagyon fontos)
Lesz egy koncert és 18:30-kor lesz az első fellépő, és 01:00-kor kezd az utolsó... Anyukám elengedett de a nővérem nem... Tudom hogy anyukám dönt meg minden, de nekem a nővérem olyan mintha a 2.anyukám lenne...
És én nem annyira tudom hogyan kell menni,viszont 1x már jártunk ott, és megkérdeztem tőle hogy elkisér-e, és azt mondta hogy nem mert ha oda találni nem tudok akkor vissza felé hogy tudnák?
De vissza felé vissza tudnák találni mert a vissza útra emlékszem..
Az Ida felére meg azért nem mert nem tudtuk hol van és nagyon kacskaringósan mentünk....
Hogyan győzzem meg hogy eljojjon velem?
Jaaa meg mikor mondta h nem kísér mert vannak alkoholisták akkor nem ezt a dolgot beszéltük meg hanem elkezdett oltogatni...
15/L
Ui.: TUDOM hogy még nagyon fiatal vagyok,de nagyon és nagyon elszeretnék menni...nővérem azért nem.jön mert mondtam neki(azon a napon délelőttös) hogy nem.kell jönnie fáradt lesz nem fogja bírni megyek egyedül és majd haza jövök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!