Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van esély arra, hogy ez...

Van esély arra, hogy ez változzon?

Figyelt kérdés
A hugommal már kicsi korunkóta nem a legjobb testvérek vagyunk, ez szerintem sok fiú és lány testvérnél van így. A hugom inkább az a fajta, aki szeret boltba járni, drága holmikat venni én inkább vagyok társaságba és sportolok. Anyuék viszont szeretnék, hogy jobban együtt legyünk, hogy vigyázzak rá. Én próbálok rá vigyázni, de ez nehéz ha mindenben csak azt látja főnökösködök. Most egésznyáron együtt leszünk a családi nyaraláson, nem is várom mert félek előre milyen katasztrófális helyzetek lesznek. Mit kellene tennem, hogy a kapcsolatunk változzon? Nem vagyunk már tinik mind a 2 túl vagyunk a 18 on.

2020. febr. 9. 19:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld cinkossá tenni. Jó, hogy egy 18+ éves zokon veszi, ha "vigyáznak rá", Úgyhogy elmondhatod neki, hogy nem akarsz vigyázni rá, de a szüleitek felé jó lenne azt mutatni, hogy ez történik és kérd meg arra, hogy legyen ebben partner. Meg hogy szeretnéd lazán megélni a nyarat, nem rágörcsölve a szülők elvárásaira és hogy falazhatna neked olykor. Ebből vicces dolgot is ki lehet hozni, és ha úgy mész el vele egy boltba pl., hogy mindketten tudjátok, hogy ez nem komoly, akkor neked sem lesz olyan fárasztó. Szóval ha tulajdonképp a segítségét kéred, annak van egy pszichológiája, hogy békülékenyebbek az emberek azokkal, akik segítséget kérnek tőlük, meg az rögtön másképp fest, hogy te nem főnökösködni akarsz, csak egy laza nyarat a szülők orra előtt, de mégis a hátuk mögött.
2020. febr. 9. 20:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A szüleid szúrták el. mi az, hogy te vigyázz a 18 éves húgodra?

Felnőtt, nő, saját jogon élhet az állampolgári jogaival.

Ha nem fogyatékos, akkor miért kellene rá vigyázni?

2020. febr. 9. 21:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy 18 évesre miért kellene vigyázni? Melyik agyalágyultnak jutott ez eszébe?
2020. febr. 12. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!