Van rá esély, hogy e változzon?
Én sem értem hogy a nők miért a barmokat választják.
Szerintem fogd a gyereket és lépj le.
Így akarod leélni az életed?
Igaz hogy én férfi vagyok, de ha nő lennék és a férjem megver biztos hogy aznap már a halakkal aludna.
De úgy gondolom, hogy Te már eldöntötted hogy vele maradsz és inkább tűrsz.
Kedves első válaszoló, ha neked még gyereked sincs és 50kb-re vagy a családodtól akkor egyértelmű hogy Te nyugodtan elmehetnél. A Te választásod, és Te is ugyanolyan hibás leszel mint a pasid ha maradsz.
Nem tudom, hogy tudjátok elviselni, hogy terrorizál Titeket aztán éjszaka meg rátok mászik.
Kedves kérdező, azt akarod, hogy ha a gyerek pár év múlva már megérti hogy mi megy körülötte akkor azt lássa hogy az anyukáját folyton megalázzák?
Azonnal gyere haza, ne szólj egy szót sem, mert a gyerekekdet nem fogja elengedni veled. Sosem értettem mi a francnak kell külföldi párt szerezni, és oda menni, most aztán nagy sz@rban vagy, és még ezután jön a fekete leves, ha tényleg le mersz, és tudsz lépni, mert tuti harcolni fog a gyerekéért a férjed (még ha nem is kell neki azért is, hogy Neked árthasson, mert ez a "gyenge" pontunk nekünk nőknek a gyerek!) és ezt a távolság miatt, mivel külföldön éltek nem lesz könnyű megoldani.
Mindenesetre biztos még egész fiatal vagy, hisz pici a gyerek, harcra fel! Nem élhetsz így örökre!!!! Drukkolok!
01:50es!
"Tipikus. A nők a vadállatot alkoholistát stb választják valami megmagyarázhatatlan oknál fogva a rendesek helyett mint ami én is vagyok. És aztán meg panaszkodnak. ezt feltehetném kérdésbe is hogy vajon miért lehet."
Igazad van!!!!!
38/f
En a helyedben hazamennék. A szuleid mégiscsak a a szuleid, biztos hogy segitenének otthon talpra àllni.
Ha eljottél, talàn a pàrod is ràjon, mit vesztett, de hiàba, màr késo.
Nem tudom, pontosan hol élsz, de az accent grave-os a betuid (à)alapjàn Franciaorszàgban. Ha igen, akkor irj privàtban, én is itthon vagyok még a picivel, hàtha konyebb lesz egy kicsit :)
Valószínűleg mikor összekerülnek, akkor a férfi még nem egy alkoholista vadállta, vagy titkolja. Mindenki tudja, hogy milyen nehéz egy érzelmi helyzetből kimászni, még ha rossz is.
Kedves kérdező, szerintem is menj. Nem fogod megbánni. A párod minél jobban érzi, hogy ki vagy neki szolgátatva (anyagilag, fizikailag, érzelmileg), annál gorombább lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!