Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van rá esély, hogy e változzon?

Van rá esély, hogy e változzon?

Figyelt kérdés
kisgyermekkel élek egyutt pàrommal, aki minden àldott nap annyira kihoz a sodrombol, hogy màr a baba elott sem tudom visszafogni magam...tole fuggok jelenleg anyagilag, mert az o orszàgàba koltoztunk, ahol még nekem nem volt munkaviszonyom. Egyre megalàzobb és agreszivabb. Màr sajnos az is elofordult, hogy megutott. Hazamenni rettegek-vissza a csalàdomhoz, nincs is még meg a diplomàm, dolgoznin sem tudnék..el vagyok veszve..a gyermek a mindenem..és vele nagyon jol bànik..de koztunk egy rémàlommà vàlt minden..ti mit csinàlnàtok?
2009. okt. 13. 01:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért rettegsz hazamenni?

Én maradni nem mernék...

Ott mintha több félnivalód lenne, nem? Vagy megvárod, míg hülyére ver, teljesen tönkre tesz?

Itthon is bántatna valaki? Ha nem, akkor miért maradnál??

Nem értelek, komolyan mondom, én biztos nem maradnék egy vadállattal!!!!

2009. okt. 13. 10:14
 12/15 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam, hogy ver, hanem hogy elofordul, hogy megut...persze, tudom, hogy ez sem normàlis..viszont most elkuldtem szakemberhez és elfogadta...nem tudom, lehet-e belole valami, de màr ez is haladàs azért..
2009. okt. 13. 11:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Én még soha nem bántottam nőt, főleg nem a társamat. A nők úgy látszik azok mellet tartanak ki, akik mellet lehet rettegni, szenvedni.

Nézd, a helyedben már az első pofon után eljöttem volna.

2009. okt. 13. 19:29
 14/15 A kérdező kommentje:

nem hiszem, hogy a nok erre vàgynak..én egész, de egész màsnak ismertem meg ot, az ellentetjének annak, amilyen most lett!!! Gyengéd volt, segitokész és kedves!!!! Persze lehet, sot biztos, hogy ma màr felismerném az into jeleket, amik melett simàn ementem akkoriban..

tovàbbà valoszinu csak a nok onbecsulésétol fugg, meddig turnek..nekem sosem volt igazàn, valahogy igy alakult, nem vett korul egy biztonsàgot nyujto csalàd, mindig rosszul éreztem magam a boromben, hàt valoszinu ezért turtem eddig..és o ezt kihasznàlta, ez van..ugyhogy ne mondd, hogy a noknek ez kell...a fenét kell, elobb-utobb kihalnak bennunk az érzelmek egy ilyen agressziv ember irànt, mint amilyen az én pàrom is..

2009. okt. 14. 02:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Ennek a kapcsolatnak előbb utóbb vége lesz..szerintem jobb minél előbb szabadúlni hogy új életet kezdhesss! nem hiszem hogy a pici boldog ilyen körülmények között és szerintem te sem ilyen életet akarsz élni..
2009. okt. 16. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!