Van rá esély, hogy e változzon?
Nem értem, miért rettegsz hazamenni?
Én maradni nem mernék...
Ott mintha több félnivalód lenne, nem? Vagy megvárod, míg hülyére ver, teljesen tönkre tesz?
Itthon is bántatna valaki? Ha nem, akkor miért maradnál??
Nem értelek, komolyan mondom, én biztos nem maradnék egy vadállattal!!!!
Én még soha nem bántottam nőt, főleg nem a társamat. A nők úgy látszik azok mellet tartanak ki, akik mellet lehet rettegni, szenvedni.
Nézd, a helyedben már az első pofon után eljöttem volna.
nem hiszem, hogy a nok erre vàgynak..én egész, de egész màsnak ismertem meg ot, az ellentetjének annak, amilyen most lett!!! Gyengéd volt, segitokész és kedves!!!! Persze lehet, sot biztos, hogy ma màr felismerném az into jeleket, amik melett simàn ementem akkoriban..
tovàbbà valoszinu csak a nok onbecsulésétol fugg, meddig turnek..nekem sosem volt igazàn, valahogy igy alakult, nem vett korul egy biztonsàgot nyujto csalàd, mindig rosszul éreztem magam a boromben, hàt valoszinu ezért turtem eddig..és o ezt kihasznàlta, ez van..ugyhogy ne mondd, hogy a noknek ez kell...a fenét kell, elobb-utobb kihalnak bennunk az érzelmek egy ilyen agressziv ember irànt, mint amilyen az én pàrom is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!