Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esély hogy változzon? HELP!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély hogy változzon? HELP!

Figyelt kérdés
Kicsit hosszú,köszönöm ha elolvasod.Ha most aztondja hogy nagyon bír és aranyos vagy meg minden..de mint pasi nem vagy az esete...ez igy is marad,vagy van rá valamennyi esély hogy változzon? 2 tönkrement kapcsolat után..mindkétszer őt hagyták ott.. a barátai discos kategóriába tartoztak..én nem..és ő sem..Még 1 évig leszünk osztálytársak..van rá esély hogy megváltozzon az álláspontja?Mit tegyek h megváltozzon az álláspontja??Köszönöm szépen annak aki válaszol.17/f és 17/n
2010. márc. 6. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:

sztem ha egy férfi ezt mondja egy nőnek a szemébe akkor azt komolyan is gondolja. lehet hogy nem jössz be neki csak ezt nem akarja elmondani, mert nem akarja elcseszni azt az egy évet amíg oszttársak vagytok. de egyébként bármi megeshet

19/f

2010. márc. 6. 16:31
 2/4 A kérdező kommentje:
én fiu vagyok.. ő mondta nekem nem én neki :D
2010. márc. 6. 16:33
 3/4 A kérdező kommentje:
meg egyébbként jól elvagyunk megértjük egymást,sokat hülyülünk stb..
2010. márc. 6. 16:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Durvan hangzik, de ha nem vagy az esete, akkor nem is akar veled tobbet. Jol elvagytok, jo baratnak tart es nem akar megserteni, ezert mondta igy. Magyarorszagon: 10mill/2=5mill no, ebbol ha 10%-a a kategoriad, akkor is marad 500.000! Pardon, 499.999, mert o nem akar. Ennyi kozul csak talalsz masikat!
2010. márc. 6. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!