Vajon törekednem kellene a beilleszkedésre az új munkahelyemen? Van egyáltalán esély arra, hogy változzon a helyzet?
Néhány napja Ciprusra költöztem egyedül, elkezdtem dolgozni egy bárban, ahogy a kollégáim már évek óta egy csapatot alkotnak, èn vagyok az egyetlen új munkás. Már az elsö napon észrevettem, hogy nem igazán akarnak velem kommunikálni, föleg a lányok. Megértem, hogy nekik sem könnyü befogadni egy vadidegent, viszont nekem ez nagyon kellemetlen. Magát a munkát szeretem, viszont nem érzem jól magam itt. Soha nem voltam az a s*ggnyaló típus szóval most sem eröltetem meg magam, de azért próbáltam ismerkedni velük. Egyébként soha nem volt problémám a beilleszkedéssel, az emberek általában könnyen megkedvelnek.
Arra lennék kiváncsi, hogy vajon érdemes lenne várakoznom, hogy megszokjanak? Egyáltalán lehetséges ez, hogy idövel megváltozzon a viszonyom velük? Mellesleg ök nem azok a tipusu emberek, akikkel szivesen tölteném az idömet esetleg megosztanék velük bármit is..
Esetleg volt valakinek hasonló tapasztalata?
Szerintem biztosan semmi bajuk veled, csak te még szinte idegen vagy nekik. Írod, hogy csak néhány napja kezdtél ott. Egyébként meg lehet, hogy látszik rajtad ez a hozzáállás, hogy nem azok a típusú emberek, akikkel szívesen töltenéd az idődet, így negatív a kisugárzásod.
Egyébként meg mint újnak, igen törekedned kéne arra, hogy elfogadjanak, ne csak várd, hogy majd mindenki a nyakadba ugrik és kinyalja a fenekedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!