Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Legyszi, fontos! Mit tehetnék?

Legyszi, fontos! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
egy évvel idősebb vagyok mimt a testvérem. ő sokkal helyesebb mint én és sokkal jobb dolgokban is. minden lány odavan érte szó szerint és nagyon rosszul esik. néha aztkivanom hogy bárcsak a fele lehetnek annak ami ő. a lányok csak azért írnak vagy jönnek oda hozzám hogy miért nem ír vissza a tesom nekik stb. ez engem nagyon bánt. mit tehetnek? teljesen "elnyomás" alatt vagyok.
2015. okt. 11. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Szakadj le a tesódról. Alakítsd ki a saját baráti körödet, társaságodat.
2015. okt. 11. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy ez elsőre nehéznek, akár haszontalan tanácsnak hangozhat, de gondolkozz el rajta hosszú távra :) Ne a testvéredhez igazítsd magad, ne hozzá képest értékeld azt, aki te vagy. Két különálló ember vagytok, és az, hogy ő bizonyos dolgokban jobb, vagy sokak szerint helyesebb (ami amúgy az egyik legszubjektívebb dolog... erre még kitérek), még nem leszel te kevesebb nála. Ha nem az ő árnyékában próbálsz élni, hanem teljesen függetleníted magad, és azt nézed, te miben vagy jó, te hogy tudnád magadból a legtöbbet kihozni, úgy, hogy közben nem esz meg a méreg és az irigység, hidd el, akár még sikeresebb is lehetsz nála! Az pedig, hogy ő most népszerűbb a lányok körében, még nem jelent semmi végérvényeset számodra. Az, hogy kinek mi számít helyesnek, relatív, és lehet, hogy neked majd olyan barátnőid lesznek, akik szerint a tesód nem is helyes. Ha megtalálod a saját értékeidet, és ezeket tudod közvetíteni, hidd el, sokkal hamarabb felfigyelnek rád is a lányok :)
2015. okt. 11. 17:27
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!
2015. okt. 11. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Mindenknek mas a "szep". Meglehet, hogy vannak olyan lanyok, akik meg Teged tartanak jokepubbnek.

Amugy meg, ha apolt vagy, udvarias, jo humoru, az olyan tulajdonsag, ami mindnenkeppen elonyos.

2015. okt. 11. 18:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem probalj kedves lenni es segitokesz azokkal a lanyokkal, akik odamennek hozzad hogy a tesodrol kerdezzenek. Legalabb valamiert leszolitanak! Azt meg sosem tudhatod hogy nincs eppen egy baratnojuk akinek meg beajanlananak teged, mondvan, hogy milyen aranyos srac vagy. :)

Mi lanyok nagyra ertekeljuk a kedves, udvarias es jo humoru pasikat.

Szoval lasd meg mindenben a lehetoseget, es te is nepszeru leszel!

2015. okt. 12. 15:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen az egyik barátnőm. A fiúk rajongtak a halványzöld szemeiért, tényleg feltűnően szép lány. Ő ugyanezt mondta rólam. Most már messze lakunk egymástól, így már nem vagyok (olyan)féltékeny :D
2015. okt. 20. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!