Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék hogy leszokjak...

Csajszikababy kérdése:

Mit tehetnék hogy leszokjak róla? Fontos!

Figyelt kérdés

Állandóan rágom a körmöm és annak környékét. Próbáltam már párszor leszokni róla de sohasem sikerült. És már nagyon csúnya az egész ujjam miatta..Olyan jó lenne ha végre szépek lennének a körmeim..Kérlek segítsetek hogy tudnék leszokni??

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 15. 21:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
A mukormot is leragod?Baratnomnek az segitett.
2012. ápr. 15. 21:28
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Műkörömmel sikerült, 10 év után leszedettem és újra kezdtem rágni, sőt most még a bőrt is tépkedem, szerintem a feszültséget vezetem le.
2012. ápr. 15. 21:28
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

kolléganő a műkörmét is rágja...

azt a nagyon rossz izű körömlakkszerűt próbáltad amit rákensz a körmödre meg a mellette bőrre is? gyógyszertárban kapható vény nélkül

2012. ápr. 15. 21:30
 4/21 A kérdező kommentje:

A műkörmöt még nem próbáltam ilyen szinten de köszönöm az ötleted szerintem kipróbálom :)

Hát sajnos én is több mint valószínű a feszültség miatt csinálom.. és igen én is tépkedem a bőrt ..:((

2012. ápr. 15. 21:31
 5/21 A kérdező kommentje:
Harmadik kommentelő: Ilyenről még nem hallottam de jól hangzik..Köszönöm!
2012. ápr. 15. 21:32
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Ugyaneen a cipőben járok....ez a szorongástol,levezetetlen feszültségtől,vagy kiéletlen szexuális vágytol van. esetleg ezek keveréke. Én a műkörmöt is frankon lerágtam,de te azert probáld meg.
2012. ápr. 15. 21:32
 7/21 A kérdező kommentje:
Az tuti hogy a feszültség miatt van..Remélem a műköröm segít .. Viszont vmi gyors megoldás nagyon jó lenne mert olyan rossz így a barátom kezét megfogni vagy esetleg a buszon kapaszkodni vagy akárhol ahol látják..:(
2012. ápr. 15. 21:35
 8/21 anonim ***** válasza:
Nekem a lakkozás vált be. Azt nem lehet rágni, mert ott marad a fognyom és ronda. Meg rossz ízű is.
2012. ápr. 15. 21:40
 9/21 anonim ***** válasza:
0%

Ha abbahagynád a maszturbálást nem rágnád a körmöd. Mondjuk észre sem vennéd hogy nem rágod, épp úgy ahogy most nem veszed észre magad hogy rágod.

De mivel ez sansztalan igy lehet tényleg egy kellemetlen körömlakk a megoldás.

2012. ápr. 15. 21:41
 10/21 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy én ha belakkozom akkor azt is elkezdem rágni aztán letörik a lakkból egy darab és utána csúnya lesz és az egészet lerágom ..=( tudom hogy undi de nemtudok ellene tenni.
2012. ápr. 15. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!