Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék hogy leszokjak...

Csajszikababy kérdése:

Mit tehetnék hogy leszokjak róla? Fontos!

Figyelt kérdés

Állandóan rágom a körmöm és annak környékét. Próbáltam már párszor leszokni róla de sohasem sikerült. És már nagyon csúnya az egész ujjam miatta..Olyan jó lenne ha végre szépek lennének a körmeim..Kérlek segítsetek hogy tudnék leszokni??

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 15. 21:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem se a műköröm,se a lakk nem vált be..pedig olyan keserű volt..:DNekem annyi volt csak,hogy megnövesztettem egyszer..és tetszett hogy hosszú..Csak akarat kellett hozzá..:)Sajnos a bőrrágásról én se tudtam leszokni...:(
2012. ápr. 15. 21:45
 12/21 A kérdező kommentje:
Szija.:) Hát igen nagy akarat erő kell hozzá! Megpróbálom össze szedni magam és akkor megnövesztem..De a bőr rágás a nagyobb problémám :(( Besebesedik..vmikor vérzik és ha mosom a hajam csípi a sampon a sebet..borzalmas!! :((
2012. ápr. 15. 21:47
 13/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok..ez ilyen...Azt én se tudom elhagyni..De érdekes mód csak a hüvelykujjamon..Még azt tudom ajánlani amit írtak:körmöshöz menj el,és hátha ha látod h szép a kezed,sajnálod lerágni..:)
2012. ápr. 15. 21:53
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod :)

Én elmennék a körmöshöz csak attól félek hogy mit szól majd a csúnya ujjaimhoz :((

2012. ápr. 15. 21:55
 15/21 anonim ***** válasza:

Én gyerekkorom óta rágtam a körmöm. Miután leérettségiztem, tetettem fel műkörmöket és azóta rendben vagyok. Lassan egy éve tiszta vagyok :D

19/L

2012. ápr. 15. 22:50
 16/21 anonim ***** válasza:
Mindig viselj bőrkesztyűt. :)
2012. ápr. 15. 23:15
 17/21 anonim ***** válasza:
Ne félj attól, hogy mit szól a műkörmös. Hidd el, nekik ez természetes, sokan mennek hozzájuk úgy először, hogy "gyógyszerként" kérik a műkörmöt. Örülnek, hogy segíthetnek, és örömmel látják, ha sikerül valakinél elérni, hogy leszokjon a köröm/bőr rágásról. Ismerek műkörmöst, és egyszer valahogy feljött erről a szó. Ő mesélte ezt, hogy ők nem rettennek vissza az ilyen kezek látványától, hisz tudják, hogy ez sok embert érintő probléma és hogy negyon nehéz a leszokás, örülnek, ha segíthetnek benne. Mikor elmész a körmöshöz valószínű magától is megkérdezi, hogy mitől ilyen csúnya a kezed, de ha nem akarod, hogy rákérdezzen, akkor akár már akkor elmondhatod a problémád, mikor bejelentkezel időpontot kérni, és hozzáteszed, hogy azért szeretnél műkörmöt, mert sajnos rágod a körmöd és szeretnél leszokni róla. Akkor már az első találkozás alkalmával sem lesz mitől tartanod, hisz fel lesz készülve a dologra. Sok sikert!
2012. ápr. 15. 23:48
 18/21 anonim ***** válasza:

Most ez biztos nagyon hulyen fog hangzani, de leirom..

Nagyon bejott egy srac, es azt mondtam magamnak, hogy ilyen kormokkel tuti nem tetszenek neki.. Igazabol o volt az, aki osztonzott, pedig amiota az eszemet tudom, mindig ragcsaltam..

Amikor megint elkezdtem volna, akkor erre gondoltam, es inkabb abbahagytam.

Egy ido mulva, amikor elkezdett noni, akkor atlatszoval lakkoztam, es lattam, hogy szep lesz ez, mar csak azert sem ragom le.

Amikor pedig megnott, mar eszem agaban nem volt leragni, mert addigra jol nezett ki.

Ugyan a srac nem jott ossze, de legalabb szep kormeim lettek. :D

2012. ápr. 16. 00:27
 19/21 anonim ***** válasza:
92%

Fogszabályzó!Két évig hordtam,úgy le szoktam róla,mint a sicc!:D

Nem értem el a fogammal a körmöm X'D

2012. ápr. 16. 01:20
 20/21 anonim ***** válasza:
menj el kineziológushos.
2012. ápr. 16. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!