Mit tehetnék hogy leszokjak róla? Fontos!
Állandóan rágom a körmöm és annak környékét. Próbáltam már párszor leszokni róla de sohasem sikerült. És már nagyon csúnya az egész ujjam miatta..Olyan jó lenne ha végre szépek lennének a körmeim..Kérlek segítsetek hogy tudnék leszokni??
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm szépen a válaszod :)
Én elmennék a körmöshöz csak attól félek hogy mit szól majd a csúnya ujjaimhoz :((
Én gyerekkorom óta rágtam a körmöm. Miután leérettségiztem, tetettem fel műkörmöket és azóta rendben vagyok. Lassan egy éve tiszta vagyok :D
19/L
Most ez biztos nagyon hulyen fog hangzani, de leirom..
Nagyon bejott egy srac, es azt mondtam magamnak, hogy ilyen kormokkel tuti nem tetszenek neki.. Igazabol o volt az, aki osztonzott, pedig amiota az eszemet tudom, mindig ragcsaltam..
Amikor megint elkezdtem volna, akkor erre gondoltam, es inkabb abbahagytam.
Egy ido mulva, amikor elkezdett noni, akkor atlatszoval lakkoztam, es lattam, hogy szep lesz ez, mar csak azert sem ragom le.
Amikor pedig megnott, mar eszem agaban nem volt leragni, mert addigra jol nezett ki.
Ugyan a srac nem jott ossze, de legalabb szep kormeim lettek. :D
Fogszabályzó!Két évig hordtam,úgy le szoktam róla,mint a sicc!:D
Nem értem el a fogammal a körmöm X'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!