20 évesen nem akarok az utcára kerülni! SEGÍTSÉG! Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok. és a szüleim kidobnak az utcára hogyha nem találok munkát 1 héten belül, (ami lehetetlen) a mai világban. De azért próbálkozom. Bizonyítékul hogy nem viccelnek a holnapi nap folyamán a villanyt is kikötik, a fűtéssel eggyütt a szobámból. Rokonaim nincsenek. Mit tegyek? Nagyon elvagyok keseredve! Valaki tudna segíteni? Bárhogy!2012. ápr. 12. 11:47
1/27 anonim válasza:
jöhetsz hozzám bébiszitterkedni !
debrecen !
2/27 anonim válasza:
Hogy van ez pontosan? Tegnap kirúgtak az előző munkahelyedről és egy hetet kaptál a szüleidtől, hogy találj új állást? Mióta nem találsz melót, és milyen végzettséged van? És milyen intenzitással keresed? Mert a "de azért próbálkozom" nem hangzik túl jól.
3/27 anonim válasza:
ilyen állatok a szüleid? és mit tanulTál?
4/27 anonim válasza:
Azt elfelejtettem kérdezni, hogy melyik térségben élsz?:)
5/27 anonim válasza:
Merre laksz, milyen az életviteled? Pontosabban, hátha úgy tudunk segíteni. Remélhetőleg csak ijesztgetés ez a szüleid részéről, vagy nem szülők.
6/27 anonim válasza:
csak a te szobádból hogy kötik ki? :O
7/27 A kérdező kommentje:
Hát Békés megye a régió....ez ugy van hogy volt egy munkahelyem és nem hívtak oda dolgozni többet mert, elvittem a haveromat is dolgozni..fel is vették meg minden! csak ellopott egy pár dolgot és belekevertek engem is.. és igy a munkám elveszett. de itt ahol lakom 2-3 munkahely van. összesen..és elég nehét másikat találni. sajnos külföldön sem tudnék nagyon elhelyezkedni mert idegennyelvi tudásom elég gyenge... viszont van egy 4 modulos ecdl vizsgám, elsősegélynyújtó betegápoló tanfolyamom,és egy vendéglátós szakmám..
2012. ápr. 12. 11:57
8/27 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy kiraknának. Kivéve ha ténylegesen egy lusta disznó vagy, és x éve szánt szándékkal rajtuk élősködsz. Nem ezt állítom, de nyilván nem tudhatom, ez is egy lehetőség.
9/27 A kérdező kommentje:
jah hát van a falban vezeték, ugye.. és azt elvágja..már csináltak ilyet és akkor is haveromnál kellett lennem mert az összes cuccom ruhám mindenem számítógépem kidobálták az udvarra...csak haveromnál sem lehetek mindig. jah és olyan van akkor ha nem megyek ki a házból leszedik a radiátort is....szóval...áhh :(
2012. ápr. 12. 12:00
10/27 anonim válasza:
Budapesti munkahelyet nem próbáltál nézni? Hátha itt akad valami. Aztán meg fogod magad és veszel ki egy szobát. Persze ehhez sem ártana legalább egy 100ezer kezdőtőke az első hónapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!