20 évesen nem akarok az utcára kerülni! SEGÍTSÉG! Mit tehetnék?
"itt nem a lustasággal vannak a gondok!!! már nagyon el lett térve a kérdéstől! ha van egy munka igen is elmegyek dolgozni! csak azért hetente 4 ezret mindennap kaját tegyek az asztalra télen fát vegyek az azért nem a 70ezer ftos fizetésből fog megvalósulni"
És nem lehet megkérdezni, hogy miről van szó, hogy tudja az ember miért ilyen balgák a szüleid, már bocs? Mint ahogy mondtam is, nem állítottam, hogy ilyen vagy, de ha ilyen lennél nehezebb lenne bármit is mondani, mert falra hányt borsó lenne. Bocsáss meg kérlek, hogy megbántottalak (bár odaírtam, hogy "ez is egy lehetőség" meg hogy "nem ezt állítom", de ez biztosan elkerülte a figyelmedet) de szeretek úgy válaszolni egy kérdésre, hogy nagyjából van egy képem arról az emberről, aki tanácsot kér.
Továbbra is amondó vagyok, hogy próbálkozz Budapesten, hamarabb sikerrel fogsz járni. És egy albérlet, ahol 3-4 ember lakik pénzben sem olyan megterhelő. Nem lehet egy álom idegenekkel együtt élni, de nem hiszem, hogy sokkal rosszabb mint a szüleiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!