Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 évesen nem akarok az...

20 évesen nem akarok az utcára kerülni! SEGÍTSÉG! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok. és a szüleim kidobnak az utcára hogyha nem találok munkát 1 héten belül, (ami lehetetlen) a mai világban. De azért próbálkozom. Bizonyítékul hogy nem viccelnek a holnapi nap folyamán a villanyt is kikötik, a fűtéssel eggyütt a szobámból. Rokonaim nincsenek. Mit tegyek? Nagyon elvagyok keseredve! Valaki tudna segíteni? Bárhogy!

2012. ápr. 12. 11:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg elhelyezkedni más városban, ahol több a munkalehetőség. Keress olcsó albérletet ( akár olyat is, ahol több fiatal lakik együtt). Az egyik ismerősöm ( 21 éves) ugyanezt csinálta: vidéken lakott a szüleivel, és hosszas próbálkozás után sem talált munkát ( mondjuk őt is szekálták, de azért ki nem tették volna). Pesten talált melót, keresett albérletet, odaköltözött és azóta teljesen jól érzi magát.
2012. ápr. 12. 12:02
 12/27 A kérdező kommentje:
itt nem a lustasággal vannak a gondok!!! már nagyon el lett térve a kérdéstől! ha van egy munka igen is elmegyek dolgozni! csak azért hetente 4 ezret mindennap kaját tegyek az asztalra télen fát vegyek az azért nem a 70ezer ftos fizetésből fog megvalósulni
 13/27 anonim ***** válasza:
83%
"Jól" nyomják a szüleid. Remélem sikerül találnod valamit. Aztán én el is költöznék a helyedben jó messzire.
 14/27 anonim ***** válasza:
7%
"csak azért hetente 4 ezret mindennap kaját tegyek az asztalra télen fát vegyek az azért nem a 70ezer ftos fizetésből fog megvalósulni" - mi van??
2012. ápr. 12. 12:05
 15/27 A kérdező kommentje:
ha dolgozok ezek a 'követelmények' itthon...
2012. ápr. 12. 12:07
 16/27 anonim ***** válasza:
48%
Milyen következmények? Ha dolgozol nyilván be kell segítened a háztartásba, 20 évesen nem kötelesek eltartani. Vagy mi a problémád? Különben jó barátaid vannak, ha miattuk vesztetted el a munkahelyedet.
2012. ápr. 12. 12:11
 17/27 anonim ***** válasza:
74%

"itt nem a lustasággal vannak a gondok!!! már nagyon el lett térve a kérdéstől! ha van egy munka igen is elmegyek dolgozni! csak azért hetente 4 ezret mindennap kaját tegyek az asztalra télen fát vegyek az azért nem a 70ezer ftos fizetésből fog megvalósulni"

És nem lehet megkérdezni, hogy miről van szó, hogy tudja az ember miért ilyen balgák a szüleid, már bocs? Mint ahogy mondtam is, nem állítottam, hogy ilyen vagy, de ha ilyen lennél nehezebb lenne bármit is mondani, mert falra hányt borsó lenne. Bocsáss meg kérlek, hogy megbántottalak (bár odaírtam, hogy "ez is egy lehetőség" meg hogy "nem ezt állítom", de ez biztosan elkerülte a figyelmedet) de szeretek úgy válaszolni egy kérdésre, hogy nagyjából van egy képem arról az emberről, aki tanácsot kér.

Továbbra is amondó vagyok, hogy próbálkozz Budapesten, hamarabb sikerrel fogsz járni. És egy albérlet, ahol 3-4 ember lakik pénzben sem olyan megterhelő. Nem lehet egy álom idegenekkel együtt élni, de nem hiszem, hogy sokkal rosszabb mint a szüleiddel.

2012. ápr. 12. 12:12
 18/27 A kérdező kommentje:
de most komolyan ...hetente 4ezer..meg jó a kaja alap persze ..naponta én áljak minden kaját? fát?? és miből ruházkodom? azért sztem nem nekem kéne eltartanom a családot vagy mit...itt a baj az hogy 3 éves koromban a szüleim elváltak és nevelőfaterom lett...aki gyűlöl...született 3 testvérem azóta én szinte nem is vagyok családtag.
2012. ápr. 12. 12:13
 19/27 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is csak az megoldás, ha nagyvárosban keresel munkát, és mész albérletbe. Ha nincs semmid most, nem tudom, hogy kezdj hozzá...
2012. ápr. 12. 12:15
 20/27 A kérdező kommentje:
igen ez igaz és én kérek bocsánatot figyelmetlenségemért...csak egy biztos munkahely kellene pesten meg szállás de a legfontosabb egy kezdő tőke..ami viszont hogyismondjam..komoly összeg
2012. ápr. 12. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!