Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék a szüleimmel?...

Mit tehetnék a szüleimmel? (fontos nagyon)

Figyelt kérdés
Szeretném a tanácsotokat kérni,hogy mit tegyek,mert úgy érzem nem bírom tovább.27éves anya vagyok és van párom.Lassan 1hónapja lakom a szüleimnél a gyerekemmel,mert úgy volt megbeszélve(szülőkkel)addig maradhatunk míg rendbe nem jön az életünk.Sajnos Borsod megyéből jöttünk fel Budapestre mert annyira nem volt munkalehetőség a páromnak,hogy rossz körülmények között laktunk.Tudtam jól,hogy ha feljutok a szüleimhez gondok lesznek nagyon.És a megérzésem igazat mondott.Párommal nagy ritkán tudunk találkozni,mert ő más kerületben lakik.Mint kiderült a szüleim nem nézik jó szemmel ha feljön hozzánk.Szüleim mindig kibeszélnek,de úgy,hogy közben én hallom.Tesómnak van barátnője anyám azt mondta a tesóm barátnőjének,hogy ő nem zavar csak az unokája.Ilyet,hogy mondhat egy nagymama?2évig laktunk Borsod megyében ezalatt a szüleim csak egyszer látták az unokájukat.Mert minden másra van pénzük,de arra,hogy lejöttek volna arra nem volt.Most,hogy itt lakunk,már minden rossz.Anyám nem fogja fel,hogy szeretem a párom,de ő egyedül állóként kezel és,hogy kérjek a páromtól tartásdíjat.Most hétvégén megbeszéltük a párommal,hogy elmegyünk valahova 3ban,mert a szülinapja lesz és 40dik.De anyám már szervezkedik,hogy mamámékhoz mennyünk 3napra.Most mit tegyek?Folyamatosan azt kell csinálnom amit ők akarnak.Ja és közölte anyám ha párommal összeakarok költözni szól a gyámügynek,hogy vegye el tölünk a gyereket.Párommal akarok élni nyugodt körülmények között és ezért is költöztünk anno ilyen messzire.Segítsetek,hogy mit tegyek!

2012. júl. 19. 10:27
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Sajnos én nem szervezhetek programot a párommal,mert Anyám ilyen.Sőt mivel családi pótlékom van nem vehetek a gyerekemnek tegyük fel csokit,mert hülyeségre költöm.Már mindenbe beleszólnak.Én ezt már nem bírom.
2012. júl. 19. 10:30
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem dilisek a szüleid.
2012. júl. 19. 10:36
 3/26 anonim ***** válasza:
Miért nem laksz a pároddal...?
2012. júl. 19. 10:37
 4/26 A kérdező kommentje:
Mert az munkás szálló.De folyamatosan nézünk albit és most van kinézőben megint,de ha anyám azt mondta ha összeköltözök a párommal elveteti a gyereket akkor,hogy lépjek?
2012. júl. 19. 10:39
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy elveteti? Mégis milyen jogon??

Jaj édesem...nem akarlak bántani, de olyan besz.ari vagy, hogy az hihetetlen. Anyukádnak mi köze a te gyerekedhez? Semmi. Bántjátok? Éheztetitek? Gondolom nem, akkor meg, hogy jön ő ahhoz, hogy belepofázzon mindenbe? Megőrülök...Fogjátok magatokat, aztán költöztök az albiba, kész. Ennyi a történet.

2012. júl. 19. 10:40
 6/26 anonim ***** válasza:

Nem tudtok egy olcsó albérletet keresni?

Hány éves a gyerek?

Menj el Te is dolgozni ha már bölcsibe lehet adni és akkor könnyebb lesz. Azért az nem megoldás, hogy anyádékkal laksz a párod meg nem veletek él.

Miért követel anyád tartásdíjat, az apa nem ad haza nektek pénzt? Oda miért nem mehettek ahol a párod él. Ezek nem tiszta dolgok nekem.

2012. júl. 19. 10:40
 7/26 anonim ***** válasza:
Ja az meg a másik, hogy csak úgy szíre szóra nem veszik el senkitől sem a gyerekét, még ennél lényegesen komolyabb indokokkal sem.
2012. júl. 19. 10:41
 8/26 A kérdező kommentje:
Előbb írtam,hogy párom munkás szállóban él.Nem vagyok beszari,mert múltkor is összevesztem anyámmal.Az öcsém is sokszor kezet elem a gyerekemre,mert a fiam játszana vele,de ő nem akar.Holnap kéne menni a mamámékhoz,de ha nem megyek kitör a balhé.Direkt szóltam anyunak,hogy ne tervezzen,de ő szerintem ezt direkt csinálja
2012. júl. 19. 10:44
 9/26 anonim ***** válasza:

Igen, látom, elnézést, de mikor elkezdtem válaszolni akkor még nem volt kint a válaszod.

Továbbra is állítom, hogy nem vehetik csak úgy el a gyereket tőled, mert anyád azt mondja.

2012. júl. 19. 10:51
 10/26 anonim ***** válasza:
Fel kellene már nőnöd. Nemcsak korban, de fejben is. Ha így folytatod, 20 év múlva is ők fognak dirigálni neked. Tanulj meg nemet mondani nekik.
2012. júl. 19. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!