Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ez tényleg ilyen fontos?...

Nők, ez tényleg ilyen fontos? Beleegyezzek?

Figyelt kérdés

28 éves férfi vagyok, a húgom 25 éves. Sajnos 3 évvel ezelőtt elhunyt apukánk, aki után örököltünk egy hitelmentes lakást.

Senki nem lakik benne, ki van adva.

A húgom szeretne felvenni rá hitelt, amit plasztikai műtétre szeretne költeni. Én férfiként nem hiszem, hogy ha valaki így nem szereti, akkor nagyobb mellekkel, pisze orral szeretni fogja. Van egy barátja, nemrég költöztek össze.

Amikor kérem, hogy beszéljük át mindig azt mondja, hogy én nem értem meg őt.

Tudnátok segíteni, hogy megértsem? Ez tényleg ilyen fontos?

2012. júl. 16. 14:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%

Ha pasiért csinálja, nem fontos. Akkor mindig olyanra fogja szabni magát, amilyenre a pasi akarja?

Ha önmagáért teszi, mert őt zavarja, saját magával nincs kibékülve, és senki nem befolyásolja, akkor támogatnám.

25/L

2012. júl. 16. 15:01
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezt nem engedném. Én is szeretném magamat megműteni, de hitelt nem vennék fel rá.

Ha van munkája akkor vegyen fel személyi kölcsönt és ne jelzálog hitelt, a te örökségedet ne veszélyeztesse az ő hülyesége miatt.Ha nincs munkája akkor meg miből akarja a hitelt fizetni?!

2012. júl. 16. 15:04
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Először is azt kell tisztázni, hogy mennyire megbízható a húgod, fogja-e fizetni a hitelt, vagy ráterhelik a lakásra, amihez neked is közöd van.

Ha tudnám, hogy van biztos munkahelye, s becsületesen fizetné a hitelt, akkor nyugodtabban egyeznék bele.

Egyébként nekem nem lenne fontos a plasztikai műtét annyira, hogy erre hitelt vegyek fel.

Megint más, ha valaki egy baleset következményeit akarja korrigálni.

2012. júl. 16. 15:05
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek a helyzeteddel, én sem érteném meg, akármilyen lelki sérült a külsejét illetően, de nem lesz nagy dudákkal és pisze orral se okosabb, se szebb, se egyedibb senki....

ha hitelt venne a házra, több mint valószínű, hogy nem fizetné vissza, csak vigye el a bank, mert neki az a ház nem számít, és ezzel téged is magával ránthat. Én azt javasolnám, hogy ne egyezz bele semmiképpen sem! Ha ezmiatt a hugoddal megromlik a kapcsolatotok, akkor mond neki, hogy fizesse ki neked a részedet (nem részletbe) és akkor majd vehet rá hitelt, mert akkor neked már semmi közöd nem lesz ahhoz a házhoz. Te döntésed! ha elfajulnak a dolgok, akkor keress fel egy ügyvédet!

2012. júl. 16. 15:05
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Aztán, ha nem fizeti, viszik a házat a cickói miatt! Soha nem egyeznék bele, pedig én is nő vagyok, megértem, hogyha ilyen vágya van (nekem is jól jönne a pisze orr, és nagyobb cickó), de azért ne már hitelre!!
2012. júl. 16. 15:07
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem hagynám. A plasztikai műtét (legtöbb esetben legalábbis) nem szükség, hanem "luxus". Így ha valaki ezt akarja, dolgozzon meg érte. Hitelből? ÁÁÁ. És ha Te megszorulsz valamiért? El se tudjátok adni a házat, mert hitellel terhelt. Vagy mi van, ha nem fizeti? Akkor Te fizeted helyette? (Mondom én ezt nőként, akinek nincsenek nagy mellei, és nem is vágyik többszázezres plasztikára... pedig igazán lenne mit csinál(tat)ni...)
2012. júl. 16. 15:09
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen műtétem, mert kamaszkorom óta zavart, hogy nem nőttek melleim. De eszembe nem jutott volna hitelt felvenni. Egyszer utánanéztem az orvosi hiteleknek, amikor mondták a THM-et elkapott a csuklás a röhögéstől. 30-40%-kal többet kell végül visszafizetni, ennél még a provident is barátibb.

Úgyhogy inkább félretettem még pár évig és akkor vágtam bele, amikor megvolt már rá az összeg.

Nem a műtéttel van gond, hanem azzal, hogy ezt miért hitelből akarja fedezni. Ne menj bele, mert tényleg te szívhatod meg végül.

2012. júl. 16. 15:20
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Megkérném, megértve a problémáját, hogy gondolkodjon egy évet ezen. Beszélnék a baráttal is.

Keresnék egy pszichológust, kideríteni, mi áll az önértékelési zavara hátterében.

Ha dolgozik, biztos jövedelemmel rendelkezik mindkettő, akkor gyűjtsenek rá.

Ha később is műtétet akarna,és a pszichológus is megerősítene a tántoríthatatlansága miatt, akkor az összegyűjtött-a barát által is hozzátett- önerőt kiegészíteném az éves bérleti díj felével.

Hitelfelvételhez nem járulnék hozzá.

2012. júl. 16. 15:22
 9/23 A kérdező kommentje:

Van munkája, ha jól emlékszem 2 éve.

Nem a pasi miatt szeretné, már korábban is mondogatta hogy mit változtatna magán, ha lenne rá pénze.

A lakás fontos neki is, ott nőttünk fel. Csak nem tudom, hogy fontosabb-e, mint a plasztika.

Az eszemmel tudom, hogy nem kéne, de ha őt ez tenné boldoggá :-(

Abban igaza van, hogy tényleg nem tudom megérteni, miért ilyen fontos ez neki.

2012. júl. 16. 15:22
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan plasztikai sebész, aki hitelre is csinál műtéteket.
2012. júl. 16. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!