Nők, ez tényleg ilyen fontos? Beleegyezzek?
28 éves férfi vagyok, a húgom 25 éves. Sajnos 3 évvel ezelőtt elhunyt apukánk, aki után örököltünk egy hitelmentes lakást.
Senki nem lakik benne, ki van adva.
A húgom szeretne felvenni rá hitelt, amit plasztikai műtétre szeretne költeni. Én férfiként nem hiszem, hogy ha valaki így nem szereti, akkor nagyobb mellekkel, pisze orral szeretni fogja. Van egy barátja, nemrég költöztek össze.
Amikor kérem, hogy beszéljük át mindig azt mondja, hogy én nem értem meg őt.
Tudnátok segíteni, hogy megértsem? Ez tényleg ilyen fontos?
én sem tudom megérteni az ilyesmit, semmilyen szinten. csakhogy: neked ezt nem kell megérteni, csak elfogadni. ez a döntése és kész.
a hitel felvétele viszont nagyon rossz ötlet. saját magát, és téged is bajba sodorna. az egyetlen járható út az, ha kivásárolod a részét a házból. így ő nem évek alatt fizeti vissza a hitel összegét, hanem egy az egyben költi el a házrészének értékét, nincs megkötve a hitel által, nincsenek meg a hitel kockázatai (a házrészéről meg így is- úgy is lemondhat, csak a hiteles módszer hosszabb, bonyolultabb, és téged is veszélybe sodor) te meg azt csinálsz az immár egész házaddal amit akarsz. mindenki boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!