Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ez tényleg ilyen fontos?...

Nők, ez tényleg ilyen fontos? Beleegyezzek?

Figyelt kérdés

28 éves férfi vagyok, a húgom 25 éves. Sajnos 3 évvel ezelőtt elhunyt apukánk, aki után örököltünk egy hitelmentes lakást.

Senki nem lakik benne, ki van adva.

A húgom szeretne felvenni rá hitelt, amit plasztikai műtétre szeretne költeni. Én férfiként nem hiszem, hogy ha valaki így nem szereti, akkor nagyobb mellekkel, pisze orral szeretni fogja. Van egy barátja, nemrég költöztek össze.

Amikor kérem, hogy beszéljük át mindig azt mondja, hogy én nem értem meg őt.

Tudnátok segíteni, hogy megértsem? Ez tényleg ilyen fontos?

2012. júl. 16. 14:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem miért fontos. Sokkal fontosabb lenne, hogy elfogadja magát úgy ahogy van. Meg a pasija is. Neki nem jó így? Ha nem, akkor keressen mást. Ha jó neki, akkor meg mit akar, miért akar változtatni? Inkább valami önbizalom növelő kell neki, nem plasztikmell. Nem vele ( a testével) van a baj, hanem az önbizalmával (a lelkével).
2012. júl. 16. 20:56
 22/23 anonim ***** válasza:
És ha véletlen történik egy haláleset és a család egy része hozzátok fordul segítségért, de nektek sincs pénzetek, akkor így tudtok a lakáshoz nyúlni (most csak mondtam egy példát) de tényleg, bármi már szóba jöhet, betegség és akkor az implantot rakjátok az asztalra fizetésképpen??? Tudom-tudom, az ember mindig azt gondolja, vele úgyse történik semmi, de ha mégis? :SS Vgay rablás, csődbe megy a cég és munkanélküliek lesztek, vagy még ezernyi ok... Egy plasztikai műtét sz*rt se ér ezek mellett... :////
2012. júl. 16. 22:41
 23/23 anonim ***** válasza:

én sem tudom megérteni az ilyesmit, semmilyen szinten. csakhogy: neked ezt nem kell megérteni, csak elfogadni. ez a döntése és kész.

a hitel felvétele viszont nagyon rossz ötlet. saját magát, és téged is bajba sodorna. az egyetlen járható út az, ha kivásárolod a részét a házból. így ő nem évek alatt fizeti vissza a hitel összegét, hanem egy az egyben költi el a házrészének értékét, nincs megkötve a hitel által, nincsenek meg a hitel kockázatai (a házrészéről meg így is- úgy is lemondhat, csak a hiteles módszer hosszabb, bonyolultabb, és téged is veszélybe sodor) te meg azt csinálsz az immár egész házaddal amit akarsz. mindenki boldog.

2012. júl. 18. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!