Mit tehetnék a szüleimmel? (fontos nagyon)
Figyelt kérdés
Szeretném a tanácsotokat kérni,hogy mit tegyek,mert úgy érzem nem bírom tovább.27éves anya vagyok és van párom.Lassan 1hónapja lakom a szüleimnél a gyerekemmel,mert úgy volt megbeszélve(szülőkkel)addig maradhatunk míg rendbe nem jön az életünk.Sajnos Borsod megyéből jöttünk fel Budapestre mert annyira nem volt munkalehetőség a páromnak,hogy rossz körülmények között laktunk.Tudtam jól,hogy ha feljutok a szüleimhez gondok lesznek nagyon.És a megérzésem igazat mondott.Párommal nagy ritkán tudunk találkozni,mert ő más kerületben lakik.Mint kiderült a szüleim nem nézik jó szemmel ha feljön hozzánk.Szüleim mindig kibeszélnek,de úgy,hogy közben én hallom.Tesómnak van barátnője anyám azt mondta a tesóm barátnőjének,hogy ő nem zavar csak az unokája.Ilyet,hogy mondhat egy nagymama?2évig laktunk Borsod megyében ezalatt a szüleim csak egyszer látták az unokájukat.Mert minden másra van pénzük,de arra,hogy lejöttek volna arra nem volt.Most,hogy itt lakunk,már minden rossz.Anyám nem fogja fel,hogy szeretem a párom,de ő egyedül állóként kezel és,hogy kérjek a páromtól tartásdíjat.Most hétvégén megbeszéltük a párommal,hogy elmegyünk valahova 3ban,mert a szülinapja lesz és 40dik.De anyám már szervezkedik,hogy mamámékhoz mennyünk 3napra.Most mit tegyek?Folyamatosan azt kell csinálnom amit ők akarnak.Ja és közölte anyám ha párommal összeakarok költözni szól a gyámügynek,hogy vegye el tölünk a gyereket.Párommal akarok élni nyugodt körülmények között és ezért is költöztünk anno ilyen messzire.Segítsetek,hogy mit tegyek!2012. júl. 19. 10:27
11/26 A kérdező kommentje:
De akkor sem tudom mit csináljak.Elegem van,hogy bunkóznak velünk és nem lehet életünk,mert ők ilyenek.
2012. júl. 19. 10:55
12/26 anonim válasza:
Figyelj, nem isztok, nem drogoztok, nem veritek a gyereket. A gyámügyön kiröhögik anyukádat!!
Így el fogod veszíteni a párod. Nagyon gyorsan keressetek egy albérletet, és költözzetek!
13/26 A kérdező kommentje:
Azt sajnálom,mikor a papám küldött pénzt a felutazásra.Mert megmondta ha átverem a fejét örök harag és ezzel lett erontva minden
2012. júl. 19. 10:57
14/26 anonim válasza:
Nem azért, mert ők ilyenek, hanem mert TE ilyen vagy. Ha kicsit talpraesettebb lennél, már rég elköltöztél volna. A párod szüleitől nem tudtok segítséget kérni? Vagy bárki mástól?
15/26 anonim válasza:
Sohasem fogom megérteni, hogy egy szülő hogy lehet ilyen a gyerekéhez. Nem tudom a párod milyen, de ha engem azzal fenyegetnének, hogy a gyerekemet elvetetik, én hullaházzal fenyegetném meg az illetőt.
16/26 anonim válasza:
Ha már egyszer gyereket szültél legyél felelősségteljes. Állj ki magadért meg a családodért. És ha kitör a balhé? Felnőtt ember vagy, állj már a sarkadra! Nagyon gyorsan menj el onnan. A gyereket nem vehetik el tőled, mivel nem bántalmazod, nem veszélyezteted, fel tudod nevelni. Ekkora baromságot nem hallottam még.
17/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom,miért nem tudnak kezelni Anyaként.Tegnap is mikor mondta apám,hogy nem nézik jó szemmel ha párom itt van azt hittem sírva fakadok.Alig várom,hogy elköltözzünk.Eddig a mamám mellém állt,de most már anyám pártját fogja.Ő is azt mondja,hogy hagyjam el a párom,mert ez lenne a jó.de én nem akarom elhagyni 8éve boldogok vagyunk és az esküvőt is tervezzük.Én voltam a barom állat,hogy feljöttem hozzájuk.
2012. júl. 19. 11:07
18/26 anonim válasza:
nem tehetsz mást mint elköltözöl, ha nincs más lehetőség keressetek csak egy szobát, ott el lesztek egy darabig
én holnap nem mennék el mamádék, inkább a párodhoz menj
19/26 anonim válasza:
Mert nem anyaként viselkedsz! Csináltatok egy gyereket, akivel nincs hova mennetek, de még csak együtt sem tudtok lakni 3-an. Ez kinek jó szerinted? Nem könnyű eset anyád, és nagyon ronda dolgot mondott, de én sem örülnék ennek a helyzetnek a helyében. Észre kellene venned,hogy ő tesz neked szívességet azzal, hogy elvállal a gyerekeddel, mert nem tudtok normális családként élni a gyerek apjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!