Mit tehetnék, hogy a volt párom megértse, mi fontos a gyereknek?
pedig lehet pont az hozna eredményt ha átvinnéd neki és otthagynád pár órát. egyrészt lehet a kicsi jól érezné magát, azért 8 hónaposan nem kell otthon ülni, mi is egész napokat csavarogtunk már ennyi idős korában, de ha tényleg nem érezné jól magát akkor felfogná, hogy nem így működik egy kisgyerek.
de ebben a helyzetben én köztes megoldást javasolnék az apának, jöjjön el, de ne anyukád lakásában legyen a gyerekkel (teljesen megértem, hogy ez neki kellemetlen), hanem vigye el sétálni, játszótérre, valamerre, amikor meg már elég a kicsinek, akkor vigye haza. így te se lennél rángatva, neki se kéne anyukáddal lennie és a gyerek is levegőn lenne
- és te nem lehetsz ott?
- vagy esetleg papírra felírni anapirendet? 7 kor kelés, 180 tápszer(x kanál, x ml víz..)10 kor babakocsi séta alvás 11-ig..stb stb
- vagy csak pár órára odaadni a kicsit
- mgnyugtatásul, ha egy nap felborul a napirend, attól még nem dől össze a világ, másnap újra lehet kezdeni
én vagy nem adnám oda a gyereket, vagy jelen lennék, de ez én vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!