Mennyire fontos az, hogy egy gyereknek külön szobája legyen?
Alapvető dolog hogy minden gyereknek külön szoba kéne, ugyebár ez még 2gyerek esetében megoldható a mai világban, de 3-4gyereket megnéznék külön szobában, oda kell lóvé a házat illetően
Akinek meg tellene nagyobb lakásra, de sz*rik a gyereke magánéletébe, az ne csodálkozzon hogy 19-20 évesen alig fog hazajárni, akkor is csak enni fürödni.
Szerintem fontos. Mondjuk ovis kortól kb.
33 éves vagyok.
17 éves koromig 1 szobában voltam tesómmal és anyámmal. Aztán 24 éves koromig tesómmal.
24 évesen lett külön szobám. De utána 2 évvel meg férjhez mentem , stb, nem tudtam a kis külön világomat kiélvezni.
Persze ha nem lehet, akkor nincs külön szoba (mint nálunk ahogy volt), de ha lehet,legyen!!!!! Nekem rossz volt, h nincs egy külön kis birodalmam, ahol egyedül lehetek néha, főleg ez kamasz koromban volt rossz. De még így bőven felnőtt fejjel is fáj a szívem sokszor emiatt.
Nem volt rossz gyerekkorom, de akkor is hiányzott.
Ne olvassak későig, nem mehet a tv, nem ott van az ágyam ahol akarom, nem olyan kép van a falon, stb.
Szóval nem volt jó, na.
Az én lányom 3 éves,és igen fontosnak tartottam azt hogy legyen egy szobája ami az övé.
Nagyon élvezi azt hogy saját kuckójába van. :)
Meg gondoltunk arra is hogyha nagyobb lesz akkor a barátait tudja hova hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!