Jogosan sértődött meg a bátyám?
Már 2 éve nem beszélünk.
Akkor született a kisebbik gyerekem. Két hetes volt. Kis súlyú csecsemő. Már akkor sejtettem hogy valami nem oké vele. Ráadásul influenza szezon volt.
A tesóm el jött meglatogatni, ide sem szólt előtte. Tiszta taknyos volt a felesége, és a három óvodás gyerekük is.
Nem engedtem be őket a babához.
3 hét múlva már a műtötték a fiam, csecsemőkori gyomorkimenet szűkülettel. Utána a gyerekorvos javaslatára még a kötelező védő oltást is később kapta meg, oda sem kellett elvinnem, mivel a súlya 1 hónaposan kevesebb volt mint a születési súlya. Speciális tápszert kapott.
A bátyám azóta haragszik, azt mondta ők nem leprasak, hogy túl féltem a gyereket. Tudom hogy nem azok, da akkor nagyon taknyosak voltak.
Jogos a haragja?
Mit tettetek volna a helyemben?
#14 akkor nem viszi az óvodás gyereket újszülöttet nézni. Nyilván a kérdező sem 18 éves koráig akarja védeni a takonytól a gyereket, de egy 2 hetes baba nagyon könnyen lesz súlyos beteg, és amúgy is baromi unalmas lehet egy 4-5 évesnek öt perc után, mert még nem lehet vele játszani, nem csinál semmit, csak alszik és csendben kell mellette lenni. Senki nem veszít vele semmit ha az unokatesók csak nagyobb korában találkoznak vele.
Aki újszülött/pár hetes gyerekhez bejelentés nélkül érkezik és nem veszi figyelembe hogy az új anyuka esetleg nyugalomra vagy pihenésre vágyik, az eleve tahó, ehhez képest csak súlyosbító tényező hogy hozta az egész családot, beteg is volt mind, és mindezt egy nyilvánvalóan nem egészséges csecsemővel játszották el.
Az meg külön teljesítmény hogy egy ilyen hülyeségen két éve meg vannak sértődve, még ha nem is fogadják el hogy igazad volt, két év alatt túl lehet lenni azon hogy a tesóm pánikos volt szülés után és túlaggódta az életet kicsit.
Biztos nem volt egyéb problémája veled ami miatt kapóra jött hogy van ürügye megszakítani veled a kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!