Jogosan sértődött meg a bátyám?
Már 2 éve nem beszélünk.
Akkor született a kisebbik gyerekem. Két hetes volt. Kis súlyú csecsemő. Már akkor sejtettem hogy valami nem oké vele. Ráadásul influenza szezon volt.
A tesóm el jött meglatogatni, ide sem szólt előtte. Tiszta taknyos volt a felesége, és a három óvodás gyerekük is.
Nem engedtem be őket a babához.
3 hét múlva már a műtötték a fiam, csecsemőkori gyomorkimenet szűkülettel. Utána a gyerekorvos javaslatára még a kötelező védő oltást is később kapta meg, oda sem kellett elvinnem, mivel a súlya 1 hónaposan kevesebb volt mint a születési súlya. Speciális tápszert kapott.
A bátyám azóta haragszik, azt mondta ők nem leprasak, hogy túl féltem a gyereket. Tudom hogy nem azok, da akkor nagyon taknyosak voltak.
Jogos a haragja?
Mit tettetek volna a helyemben?
Jó, csak sokan azzal dobáloznak, hogyha a frissen szült anyuka, egy hónapig nem enged senkit a baba közelébe, micsoda önző és ne csodálkozzon ha nagyobb lesz a gyerek senki nem akar rá vigyázni.
Sógornomek megertettek. Ők 3 hónapos korában látták először. Apósom, anyósom ők jöttek, ők nem voltak betegek. Anyukám itt volt nálunk, ő hordta akkor a nagyot suliba.
Ne törődj vele, hogy mások mit mondanak, teljesen természetes a gyerek féltése, védtelen immunrendszerrel sokkal-sokkal könnyebben elkaphat mindent. Egyébként is írtad, milyen problémák vannak vele.
Lehet majd később észhez tér az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!