Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jogosan sértődött meg a bátyám?

Jogosan sértődött meg a bátyám?

Figyelt kérdés

Már 2 éve nem beszélünk.

Akkor született a kisebbik gyerekem. Két hetes volt. Kis súlyú csecsemő. Már akkor sejtettem hogy valami nem oké vele. Ráadásul influenza szezon volt.

A tesóm el jött meglatogatni, ide sem szólt előtte. Tiszta taknyos volt a felesége, és a három óvodás gyerekük is.

Nem engedtem be őket a babához.

3 hét múlva már a műtötték a fiam, csecsemőkori gyomorkimenet szűkülettel. Utána a gyerekorvos javaslatára még a kötelező védő oltást is később kapta meg, oda sem kellett elvinnem, mivel a súlya 1 hónaposan kevesebb volt mint a születési súlya. Speciális tápszert kapott.

A bátyám azóta haragszik, azt mondta ők nem leprasak, hogy túl féltem a gyereket. Tudom hogy nem azok, da akkor nagyon taknyosak voltak.

Jogos a haragja?

Mit tettetek volna a helyemben?

2020. márc. 2. 12:19
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
97%
Nem jogos. Egy ilyen gyerekes embert ne sajnálj, hogy kilépett az életedből!
2020. márc. 2. 12:25
 2/23 A kérdező kommentje:
Mikor meg született, már akkor éreztem hogy valami nem stimmel a babával. Nagyon féltettem.
2020. márc. 2. 12:28
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy két hetes, kis súlyú babához akkor sem engedek be köhögő, taknyos családtagokat, ha épp nincs más betegsége se a kicsinek. Jól döntöttél.
2020. márc. 2. 12:33
 4/23 anonim ***** válasza:
96%
Kár hogy nem fogja fel a dolgot, ne gyötrődj ezen, teljesen jól tetted hogy nem engedted be.
2020. márc. 2. 12:37
 5/23 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Barom.
2020. márc. 2. 12:39
 6/23 alletta ***** válasza:
95%
Jó döntés volt. Ha nem lett volna babád picurka, akkor sincs semmi keresni valója egy takonypóc családnak még a közelébe sem, illetve egy légtérben sem. Bàtyád 3 gyerekes apukaként nagyon rosszul reagált.
2020. márc. 2. 12:43
 7/23 anonim ***** válasza:
92%
A bratyód topa ha taknyosan jön babanézőbe. Pont akkora birka mint mikor VEGYI mentesítésről beszélek koronavírus ügyben, erre mi a válasz? “Csernobilba' is mosogatták a járműveket mégis ott rohad mind... " Na az meg SUGÁRZÁS a gyengébbek kedvéért. És nem érti:)
2020. márc. 2. 12:50
 8/23 A kérdező kommentje:

Jó, csak sokan azzal dobáloznak, hogyha a frissen szült anyuka, egy hónapig nem enged senkit a baba közelébe, micsoda önző és ne csodálkozzon ha nagyobb lesz a gyerek senki nem akar rá vigyázni.

Sógornomek megertettek. Ők 3 hónapos korában látták először. Apósom, anyósom ők jöttek, ők nem voltak betegek. Anyukám itt volt nálunk, ő hordta akkor a nagyot suliba.

2020. márc. 2. 13:03
 9/23 anonim ***** válasza:
92%

Ne törődj vele, hogy mások mit mondanak, teljesen természetes a gyerek féltése, védtelen immunrendszerrel sokkal-sokkal könnyebben elkaphat mindent. Egyébként is írtad, milyen problémák vannak vele.

Lehet majd később észhez tér az illető.

2020. márc. 2. 13:07
 10/23 A kérdező kommentje:
Sajnos nem úgy tűnik. Ennek már 2 éve.
2020. márc. 2. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!