Jogosan sértődött meg a bátyám?
Már 2 éve nem beszélünk.
Akkor született a kisebbik gyerekem. Két hetes volt. Kis súlyú csecsemő. Már akkor sejtettem hogy valami nem oké vele. Ráadásul influenza szezon volt.
A tesóm el jött meglatogatni, ide sem szólt előtte. Tiszta taknyos volt a felesége, és a három óvodás gyerekük is.
Nem engedtem be őket a babához.
3 hét múlva már a műtötték a fiam, csecsemőkori gyomorkimenet szűkülettel. Utána a gyerekorvos javaslatára még a kötelező védő oltást is később kapta meg, oda sem kellett elvinnem, mivel a súlya 1 hónaposan kevesebb volt mint a születési súlya. Speciális tápszert kapott.
A bátyám azóta haragszik, azt mondta ők nem leprasak, hogy túl féltem a gyereket. Tudom hogy nem azok, da akkor nagyon taknyosak voltak.
Jogos a haragja?
Mit tettetek volna a helyemben?
Tesód nem normális, persze, hogy nem mehettek betegen a babához.
PS: az igekötőket ne írd már következetesen külön, kérlek, tök idegesítő olvasni.
Nem jogos, egyáltalán.
Ennyi idős gyerekhez akkor sem megyek szívesen látogatóba, ha hívnak. Ha az ennyire kiszolgáltatott gyerekemhez taknyosan jönnek látogatóba - főleg, ha nem hívtam - elhajtom őket a vérbe. Egy ismerősőm valami szaruhártyafertőzést adott át a gyerekének és utána a gyerek csípőizulete sérült emiatt, a lábát el kellett törni, és mindennap egy csavarmenetnyit nyújtani.
Szóval ne aggódj, jól jártál el. Ilyen esetben a testvértől azt is el kell fogadni, ha az anyámba küld el, nemhogy a gyerekhez nem enged.
Második napos császáros voltam, kivéreztem, borzalmasan voltam.
Mekóniumos magzatvíz miatt a kislányomat megfigyelés alatt tartották és ez volt a szerencséje.
A nővérem bejött, puszi-puszi, beleevett a joghurtomba, én hülye meg megettem a maradékot. Miközben dumáltunk anyukánk berobogott és patáliát rendezett.
Kiderült, hogy a tesóm aktuális élettársa hányás-hasmenéses.
Nővérem elhúzott duzzogva.
Mi szóltunk az ápolóknak, azonnal elkülönítőbe vittek, nem láthattam a lányomat, és kb 24 órára rá kezdődtek a tünetek.
Felszakadt a varratom az öklendezéstől, pelenkáztak, mert nem tudtam vécére menni, azon rettegtem, hogy még valami hüvelyi fertőzést is összeszedek.
A legjobb pedig, hogy azon háborgott nekem a látogatásakor, hogy nem foghatja meg az unokahúgát. Pff bmeg...
Azóta se kért bocsánatot. Én azóta nem eszem joghurtot.
14. válaszoló nem vagyok véranya.
Az igekotok miatt bocsi, csak sokszor nem tesz ékezetet csak külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!