Most mit csináljak? Legszívesebben ketté hasítanám az öcsém. 16. /F
Lehet rossz kategória meg komolytalan gondnak (valamilyen szinten az is csak ez nekem nagyon rossz érzés)
A lényeg el akartam kezdeni Tiktokozni de nem volt ötletem ezért 1 héten keresztül ott voltam a zenék felett és jegyzeteltem minden dalszöveget ,hogy miből mit lehet kihozni ami vicces és nevessenek rajta.
Most amikor már kifutó pályán voltam és átvittem volna az elméletet gyakorlatba ,hogy hogyan fog ez a dolog elsülni kiderült ,hogy az öcsém rengeteg ötletemet belopta mert valahogy megtalálta a jegyzeteim és már feltöltötte az ötleteim 70%-át (nem volt nehéz ennyi idő alatt ennyit csinálnia mert ezek rövid videók és minimális vágó tudást igényeltek max 5-10 perc egy ilyet megcsinálni)
És ami dühítő ,hogy nincs is rossz nézettsége.😡😡😡
Nagyon dühös vagyok rá mert ezek nem az ő ötletei voltak.
Nem ő hallgatta órákon keresztül azokat a zenéket.
Nem ő jegyzetelte ki ,hogy milyen dialógusokat talál ki rájuk.
És mégis ő kapja a nem is rossz nézettséget.
Nem lett sztár ezekkel de növekszik a rajongói tábora és nem sokára meglesz neki az 2000 követő.
És ez nagyon dühítő mert ez nem az ő munkája
csak a saját gyerekeid korlátozod ezzel, az okostelefont nem csak tiktokra lehet használni, hanem pl. kapcsolattartásra, ismerkedésre, tanulásra, egyéb fejlesztő és szórakoztató játékok, filmek, stb.
Akkor futtasd fel az "ő" sikerét. Tehát akkor pl nemtom, adj neki talán újabb ötleteket, és te is állj be vele tiktokozni az ő saját csatornáján. És akkor legyen ez egy ilyen közös. Ha beleegyezik.
Vagy csak simán pl tojd le az egészet, és ne foglalkozz ezzel a dologgal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!