Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most mit csináljak? Legszívese...

Most mit csináljak? Legszívesebben ketté hasítanám az öcsém. 16. /F

Figyelt kérdés

Lehet rossz kategória meg komolytalan gondnak (valamilyen szinten az is csak ez nekem nagyon rossz érzés)

A lényeg el akartam kezdeni Tiktokozni de nem volt ötletem ezért 1 héten keresztül ott voltam a zenék felett és jegyzeteltem minden dalszöveget ,hogy miből mit lehet kihozni ami vicces és nevessenek rajta.

Most amikor már kifutó pályán voltam és átvittem volna az elméletet gyakorlatba ,hogy hogyan fog ez a dolog elsülni kiderült ,hogy az öcsém rengeteg ötletemet belopta mert valahogy megtalálta a jegyzeteim és már feltöltötte az ötleteim 70%-át (nem volt nehéz ennyi idő alatt ennyit csinálnia mert ezek rövid videók és minimális vágó tudást igényeltek max 5-10 perc egy ilyet megcsinálni)

És ami dühítő ,hogy nincs is rossz nézettsége.😡😡😡

Nagyon dühös vagyok rá mert ezek nem az ő ötletei voltak.

Nem ő hallgatta órákon keresztül azokat a zenéket.

Nem ő jegyzetelte ki ,hogy milyen dialógusokat talál ki rájuk.

És mégis ő kapja a nem is rossz nézettséget.

Nem lett sztár ezekkel de növekszik a rajongói tábora és nem sokára meglesz neki az 2000 követő.

És ez nagyon dühítő mert ez nem az ő munkája

2020. febr. 2. 16:57
1 2 3
 11/23 Flagstaff ***** válasza:
100%
Ha nem tudja folytatni az ötleteket, akkor úgyis elvész a nézettsége. Csináld meg a saját ötleteidet akkor is, ha ő már megcsinálta, de adj hozzá valami pluszt, valami nem tudom, mit, csináld meg kiscicával, égő ház előtt, pirosra festve, mit tudom én, a lényeg, hogy feljöjjön azoknak a hírfolyamában, akik az öcsid rajongói, így egy idő után átpártolhatnak hozzád. Tanulmányozz online marketingirodalmat. Vegyél lakatot a fiókodra. Nyomd orrba az öcsédet, aztán hadd panaszkodjon, ha mer.
2020. febr. 2. 18:27
 12/23 anonim ***** válasza:
22%

szerintem azok a jó tiktokosok, aki mindenféle előkészület nélkül tudnak improvizálni bármilyen zenére egy 20-30 s-es videot.

a többi megjátszott, erőltettet, nem vicces

13/23 anonymousreview60 ***** válasza:
0%

"Itt mindenki elakadt a TikTok-nál?" Nem. Én a szellemi tulajdon jövőbeli védelmét javasoltam.

"Senki nem érti, hogy egy kamasz gyerek lopott? (Tök mindegy, hogy mit... Ötletet vagy biciklit... )" Lopott, de olyasmit, amit már el kellene engednie a kérdezőnek, mint gyerekes dolgot.

"Nektek ez nem verné ki a biztosítékot?" A kérdező helyében én is őrjöngenék. A kérdező ezen túl jobban álljon ki az öccsével szemben! De ezt a gyerekes hobbit el kell engednie. Emiatt a kérdező ne üsse szét az öccsét, hanem kérjen kárpótlást, mert az viszont megilleti.

14/23 anonim ***** válasza:
28%
😣mi? Most nèztem utàna.Tik Tok mi is ez.. lemaradtam. Pedig "csak" 35 vagyok. Csak ugye èn dolgozom, gyerekek, fèrj, hàztartàs. + 1 tanfolyam a föiskolai vègzettsèg mellè. Szörnyü. De megerösített h a mi gyerekeinknek 15 èv alatt nem lesz okos telefon. Komolyan erre buknak? Nincs èrtelmesebb dolog?
2020. febr. 2. 20:50
 15/23 anonim ***** válasza:
15%
A semmit nem tudom sajnálni. Nem, nem mindegy, hogy a bringáját, zsebpénzét lopta-e el, aminek valóban van értelme és értéke vagy lekoppintott egy ilyen agyhalott izét, mint ez a tátogás.
2020. febr. 2. 22:22
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen adnék tanácsot, de amikor mi voltunk tesómmal diákok, ilyen esetekben mindig verekedtünk, az viszont nem oldotta meg a konfliktust. Esetleg próbáld ki, legalább levezeted a feszkót.😀
2020. febr. 3. 09:49
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz mit csinálni, minthogy tanulsz belőle. Legközelebb jobban elrejted a privát dolgaidat!
2020. febr. 3. 10:08
 18/23 anonim ***** válasza:
73%

15-ös Miért semmi ez? Amibe az ember időt és energiát fektet, az mindig valami! Az bizony munka, mindegy, hogy a te szemedben semmit nem ér! Itt az a lényeg, hogy neki fontos!

Ha egy kisgyerek homokvárat épít, az neki nagyon fontos és ha egy másik gyerek lerombolja, az ugyanaz az érzés, mintha neked tennék tönkre a munkádat! Ugyanolyan igazságtalannak és dühítőnek érzi. Vagy te annyira érzéketlen vagy, hogy nem vagy képes átérezni, hogy valakit igazságtalanság ér? Itt kezdődik az igazi probléma, hogy csak az a fontos, amit te csinálsz, amit más, az hülyeség?

Gratulálok az empatikus képességed hiányához!

2020. febr. 3. 11:14
 19/23 anonim ***** válasza:
64%
Hidd el, ez az egész sztori viccesebb mint amit tiktokon valaha feltudsz majd mutatni.
2020. febr. 3. 11:32
 20/23 anonim ***** válasza:
65%
Ezentúl nem lesz bizalmad a testvéred felé. Később fogja megérezni ennek hiányát, most még leszarja. Várj egy pár évet és adig rejtsd a dolgaidat. Ha benő a feje lágya, majd megpróbálja visszaszerezni a bizalmadat.
2020. febr. 3. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!