Most mit csináljak? Legszívesebben ketté hasítanám az öcsém. 16. /F
Lehet rossz kategória meg komolytalan gondnak (valamilyen szinten az is csak ez nekem nagyon rossz érzés)
A lényeg el akartam kezdeni Tiktokozni de nem volt ötletem ezért 1 héten keresztül ott voltam a zenék felett és jegyzeteltem minden dalszöveget ,hogy miből mit lehet kihozni ami vicces és nevessenek rajta.
Most amikor már kifutó pályán voltam és átvittem volna az elméletet gyakorlatba ,hogy hogyan fog ez a dolog elsülni kiderült ,hogy az öcsém rengeteg ötletemet belopta mert valahogy megtalálta a jegyzeteim és már feltöltötte az ötleteim 70%-át (nem volt nehéz ennyi idő alatt ennyit csinálnia mert ezek rövid videók és minimális vágó tudást igényeltek max 5-10 perc egy ilyet megcsinálni)
És ami dühítő ,hogy nincs is rossz nézettsége.😡😡😡
Nagyon dühös vagyok rá mert ezek nem az ő ötletei voltak.
Nem ő hallgatta órákon keresztül azokat a zenéket.
Nem ő jegyzetelte ki ,hogy milyen dialógusokat talál ki rájuk.
És mégis ő kapja a nem is rossz nézettséget.
Nem lett sztár ezekkel de növekszik a rajongói tábora és nem sokára meglesz neki az 2000 követő.
És ez nagyon dühítő mert ez nem az ő munkája
Rendkívül gyerekes nézet, hogy szerinted egy zenére tátogni meg a kezeiddel hadonászni az teljesítmény és elismerendő dolog. A 10-14 éves korosztályban ez felkapott, de te lassan kinőhetnél belőle, és rájöhetnél hogy ez az egész nem a tehetségről szól. Meg nem attól leszel 'valaki', hogy neked hány like-od és követőd van. Eléggé torzult lehet a személyiséged, ha téged ez ilyen szinten képes kiakasztani, és ezt tartod a kivagyiság mércéjének.
A következő videót küldöm neked szeretettel, hogy egy kicsit nézz magadba:
2. Ez itt nem csak a tátogásról meg a hadonászásról szól hanem arról ,hogy ki milyen vicces.
Azoktól én is rosszul vagyok akik csak úgy tátognak meg hadonásznak vagy csak egyszerűen forognak egyet a kamerába.
De itt is van értelmes tartalom.
De azoknak amikben te találsz ki egy dialógust és arra jön rá egy dalszövegből egy részlet vagy ami mondjuk egy internetes mém által lett megcsinálva azoknak igenis van értelme mert azok viccesek is lehetnek.
legközelebb jobban őrizd a titkaidat és így jártál. Több hasonlót úgysem tud ilyet csinálni, mert lopta tőled és ezeket te találtad ki. Neked lesz még ötleted ő meg csak ott fog állni és bambulni.
de szánalmas ha ez az életetek.
Megértem, hogy most dühös vagy, ezt a felnőttek világában plágiumnak nevezik és bizony sokszor milliós perekkel és jogi következményekkel jár. Aki azt mondja, hogy gyerekes dolog, gondoljon bele, hogy az öcsi 10 év múlva már egészen más jellegű ötleteket/terveket is lophat, amibe más rengeteg energiát fektetett, s amire már nem legyintenének ilyen könnyedén...
Szerintem magyarázd el ezt az öcsédnek, mert annyira már nem kicsi, hogy ne értse meg, hogy bizony ez is lopás. Ha kell, vonjátok be a szüleiteket is! (én, mint anyuka, a te oldaladon állnék itt)
DE! Utána, ha azt látom, hogy az öcséd megértette a dolgot, összefognék vele és együtt folytatnám a dolgot, amíg kedvünk és ötleteink vannak.
Tisztázzátok a dolgot és sok sikert kívánok nektek!
Egyetértek az előttem szólókkal, hogy ne egy ilyen netes sz.a.rságra menjen el az időd. Inkább edz a muszklikra, és tanulj meg táncolni, hogy minden legalább második ujjadra essen egy olyan Bogika kinézetű, aki azt szeretné megtudni a Tiktokon, mennyinek néz ki vagy még jobb csaj, mint azon a reddites videon.
Az unokatestvérem 15 éves volt PS-ezett. Az apja bement hozzá, hogy nm ezt a szarságot kellene csinálni, hanem a lányokat hajtani. A gyerek másnap eladta gépet, és elkezdett csajozni.
Ugyanakkor megértem, hogy tulajdonképpen meglopva érzed magad. Mert meg is vagy lopva. Energiát fektettél valamibe, ami neked értékes volt, és valaki a sajátjaként kezeli a dolgot, és te a sikerből nem is részesülsz. Két tanácsot adok. 1. Ha valami nagyot alkotsz, akkor azt védeni kell. Nem elől felejteni, hanem letitkosítani stb. Ez a munkahelyre is igaz, ha egy cégfejlesztési javaslattal, találmánnyal hozakodnál elő.
2. Az eredmény és a siker nem ugyanaz. Hiába végzel sok és nagyszerű munkát, ha arról senki nem tudja, hogy a tied, akkor nem kapsz érte dícséretet. A munkádat reklámozni is kell.
Örülj neki, hogy most egy ilyen kis semmiségen (tudom, most még nem gondolod így, de holnapután vagy az első csajnál majd igen) megtanultál 2 fontos leckét is.
Edz, csajozz, tanulj!
Itt mindenki elakadt a TikTok-nál?
Senki nem érti, hogy egy kamasz gyerek lopott? (Tök mindegy, hogy mit... Ötletet vagy biciklit... )
Meglopta a testvérét!
Nektek ez nem verné ki a biztosítékot?
Vagy ennyire elnézőek vagytok? Utána meg pár év múlva sír a szátok, hogy milyenek ezek a fiatalok, egek, hova jut a világ...!??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!