Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez nem pofátlanság a húgom...

Ez nem pofátlanság a húgom részéről?

Figyelt kérdés
Ünnepekre hazautazunk a szüleinkhez Pestről Mátészalkára. A hugomnak, mint általában most sincs annyi pénze, hogy vegyen egy buszjegyet, ígyhát anyuka küldött neki 5ezret az útra. Ezenkívűl is rendszeresen küldenek neki havi 10-30 ezret, mert kisasszony túl nagy lábon és ígyis el van adósodva. Eredetileg az volt a terv, hogy busszal megyünk, de a barátom kölcsönadja az autóját. Oda-vissza több mint 500km az út és mikor mondtam a tesómnak, hogy pótolnia kellene a benzinbe akkor megsértődött. Azt mondja, hogyha én úgyis autóval megyek, akkor igazán megtehetném, hogy elviszem ingyen. Ez igaz is, csak nekem már elegem van belőle, hogy mindig körülötte forog a világ. Szerencsére éngem nemkell támogatniuk a szüleiknek mert jó állásom, és én tudom segíteni őket. De hiába segítek bármit is, ők azt a pénzt visszakuldik a hugomnak.

2019. dec. 18. 00:18
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
Kamu.Kérdező eltűnt,itt van a vége.
2019. dec. 18. 17:09
 32/34 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi éves a hugod? Dolgozik valamit? Tanul? Milyenek az életkörülményei?
2019. dec. 19. 20:24
 33/34 anonim ***** válasza:
0%

Nekem furcsa ez az egész kérdés. Olyan mintha nem is családtagként lenne kezelve a hug. Miért van olyan érzésem hogy tanul még és a szüleik segítik a kevés pénzükből? Lehet fordított helyzetbe a hugnak eszébe se jutna pénzt kérni hogy hazavigyen a kocsijával. Olyan mintha két ismeretlen utazna egy kocsiba.

Nekem ez olyan furcsa. Nekem ha lenne jogsim és kocsim nem kérnék pénzt a családomtól.

2019. dec. 19. 20:32
 34/34 A kérdező kommentje:
Én 33,hugom pedig 29 évés. Nem mondom, hogy a szüleink igazságtalanok, mert mindig próbáltak egyenlően kezelni minket. 11 éve, mikor elköltöztem Pestre akkor kaptam tőlük 3havi albérletre elegendő pénzt. Pár évre rá apukám lebetegedett, és már nemtudták a testvérem is ugyanúgy elindítani, ígyhát 5hónapig nálam élt teljesen ingyen. Első percetől volt munkája, de mégsem kértem egy forintot sem a kajáért, a szállásért, vagy a számlámra. Mikor talált albérletet akkor is adtam neki ágyneműt, étkészletet, és egy mikrót. Viszonylag ő is jól keres, de mégis el van adósodva, mert nem telhet el neki egy hét úgy, hogy ne menjen el bulizni.
2019. dec. 21. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!