Ha anyósom szinte lopva eszik a főztömből, az azt jelenti, hogy bár tudja hogy pofátlanság, de azt is tudja, hogy a pofátlanságnak nincs határa, és ő bármit megtehet?
Nem értem, miért tartod pofátlanság akkor, hogy eszik a főztödből?
Teljesen külön kasszán vagytok? Ő főz magának, amiből ti nem kaptok?
Nekem ez fura. Nálunk családban nincs lopva evés, az étel mindenkié. Ha elmegyünk látogatóba anyóshoz, akkor is bármit ehetünk, nyilván amiből nincs sok vagy speciális, annál kérdezünk...
Viszont ha már egy házban éltek, tudjatok annyira kommunikálni, hogy ezt megbeszélitek...
Kérdező, én ki nem állhatom az anyósom, nem is élünk együtt, de azt eszik nálunk, amit csak akar.
Ételt sajnálni a leggusztustalanabb dolgok egyike. Ha annyira utálnám, hogy hozza se szólnák, ha itt van, akkor se tudnám sajnálni tőle.
Kínáld meg, ne kelljen már lopva ennie!
Mondjuk VELE kéne megbeszélni, nem gondolod?
Istenem, te is olyan ostoba vagy, mint az ide írogatók zöme, kommunikáció nulla.
Az egy házban élünk nem egyenlő az egy háztartással.Ő megveszi magának amit megenne,hétvégén jobb esetben megfőzi magának amit megenne,de általában inkább még azt sem.Amit főz,az az övé.Ad a rezsibe,mint írtam jelképes összeget.
Ezenkívül a háztartásba 99%ban mi veszünk mindent,ő csak használja,ha elfogy valami nem vesz,hanem háborog hogy már megint nincs ....
A "beszéljük meg"-en már rég túl vagyunk.többször is...mindig mi jöttünk ki belőle rosszul.mert mi sajnálunk tőle mindent.
Holott nem,de azért vannak határok szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!