Ekkora pofátlanság ha MAGÀZOM az anyósomat?
Figyelt kérdés
Faluról jöttem ahol mèg jobban hagyomàny a magàzàs. Elméletileg anyósom mondta hogy tegezhetem, bàr én ezt nem hallottam, csak párom mondta. Szerintetek ekkora probléma ha magàzom?2017. márc. 13. 07:13
1/26 anonim válasza:
Az önözés tisztelettudobb.
Amugy anyos mit mond?
2/26 A kérdező kommentje:
Semmit.
2017. márc. 13. 07:19
3/26 anonim válasza:
miert lenne mar pofatlansag?
forditva lenne az...
Majd mondja neked szemelyesen hogy tegezd, ha nagyon akarja.
4/26 anonim válasza:
Még nem is az anyósod. De ha nem neked mondta, akkor nem is illik tegezni.
5/26 anonim válasza:
Nem pofátlanság. Ha személyesen neked ajánlja fel a tegezést, na, onnantól él a tegeződés.
6/26 anonim válasza:
onnantól tegezheted, hogy ő személyesen felajánlotta, és nem üzengette.
onnantól viszont neveletlenség továbbra is magázni.
7/26 anonim válasza:
Én tősgyökeres budapesti vagyok, és 14 éve magázom az anyósomat. Szeretem, jóban vagyunk, de nekem nem esik a számra, hogy tegezzem. Talán mert így neveltek. A nagyszüleimet is magáztam, sőt a nagynéniket, nagybácsikat is.
8/26 A kérdező kommentje:
Elméletileg ő mondta nekem hogy tegezzem, de én nem emlkészem rá.
2017. márc. 13. 09:35
9/26 A kérdező kommentje:
Amugy 4-es miből gondolod hogy nem az anyósom?
2017. márc. 13. 09:36
10/26 anonim válasza:
az ellenkezoje lenne a pofatlansag. ha nekem menyem lenne el is varnam hogy magazzon ahogy en is magaztam az anyosomat amig elt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!