Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ekkora pofátlanság ha MAGÀ...

Ekkora pofátlanság ha MAGÀZOM az anyósomat?

Figyelt kérdés
Faluról jöttem ahol mèg jobban hagyomàny a magàzàs. Elméletileg anyósom mondta hogy tegezhetem, bàr én ezt nem hallottam, csak párom mondta. Szerintetek ekkora probléma ha magàzom?
2017. márc. 13. 07:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
24%

anyam ferje (nem az en apam volt) felajanlotta a ferjemnek huszevi hazassag utan hogy tegezodjenek. a ferjem ugy tett mintha nem is hallotta volna es magazta tovabb.

Ha ma szulnek gyereket en ot is arra tanitanam hogy magazzon bennunket. az altalam tapasztalt szulo-gyerek viszonylatokban nekem sokkal jobban tetszik az a modszer ahogyan regen neveltek a gyerekeket. szulo szulo volt es nem barat meg baratno.

2017. márc. 14. 06:45
 22/26 anonim ***** válasza:
82%

"Azt nem ertem, hogy se nem hallottad, se nem emlekszel, hogy mondta e vagy sem. Hogy lehet ilyet elfelejteni. Valami agyiproblemad van, kedves kerdezo."

Honnan tudod, hogy volt mit hallani vagy volna mire emlékezni? Ott voltál talán?

2017. márc. 14. 22:00
 23/26 anonim ***** válasza:
82%

Igazából ez a körülményektől függ.

Párom magázza anyámat, ő meg ezt el is várja. De bezzeg mikor a párom haverja jött segíteni párommal szerelni hozzánk, a srácnak első percben felajánlotta, hogy tegeződjenek, kicsit se volt ciki... Én ezt így felróttam anyámnak, mire közölte, hogy de a párom státusza más, nála ez a természetes. Ja, mondom ok.

Én is magázom egyébként anyóst még évek múltán is, bár én nem is tudnám letegezni, fura lenne. Sógornőt meg annak a férjét simán, de anyós-após esetében jobban érzem magam a magázással. Annak ellenére, hogy ők tegeznek engem.

2017. márc. 15. 11:30
 24/26 anonim ***** válasza:
81%

Legjobb lenne, ha megbeszelned vele ezt. Ez azert messzirol sem olyan kenyes tema, hogy ne lehessen barmikor azobahozni.

Szepen rakerdezel, hogy tegezd-e, vagy nem, mert a parod/ferjed szerint lehet. Ennyi.

En pl magazom a ferjem szuleit, nem vagyok kepes tegezni oket. Igy neveltek, egyedul a szuleimet tegezem idosebbek kozul, mindenki mast magazok.

Az eskuvonk utan mondtak, hogy most mar tegezodjunk, de nekem egyszeruen nem ment (probalkoztam vele). Egyreszt nem fiatalok (a ferjem kesoi gyerek), masreszt evekig magaztam oket elotte, nem tudtam tegezesre valtani.

Nincs ebbol sertodes, par hetig probaltam, de mar a vegen annyira kenyelmetlen volt az egesz, hogy mar az is eszembe jutott, hogy jobb lenne kerulni oket, holott semmi bajom veluk.

Szepen megmondtam nekik, hogy ne haragudjanak, nekem nem megy a tegezes, kenyelmetlen, rosszul erzem magam miatta, egyszeruen idegen. Elfogadtak, senki sem sertodott meg emiatt.

Ennyi.

2017. márc. 15. 15:38
 25/26 anonim ***** válasza:
58%
Az egyik legjobb barátnőm (mármint nem egy pár, hanem barát barátnő 7 éve) szüleivel én is így vagyok. Engem először láttak, már mondták tegezzem őket, a vejük nem tegezi Őket. Mondjuk nálam az anyukája csak 12 évvel idősebb.
2017. márc. 20. 15:28
 26/26 anonim ***** válasza:
58%
Nem sokáig, kb. 3/4 évig jártam egy sráccal. Az Anyukája 11 évvel volt idősebb nálam, Apukája 14-el és nem tegezhettem őket, de ők simán letegeztek engem, akkor 38 évesen. Én akkor mondtam a páromnak ez kínos, mert ennyi korkülönbséggel egy baráti társaságban is ha jön egy idegen, kapásból tegeződünk. A párom persze nem értette nekem ebben mi a megalázó. Holott Anyukája én is középvezetők vagyunk irodában, tudjuk mikor kivel meddig lehet. Lehet vannak az országnak elmaradottabb részei pl alföldi rész ahol konzervatívabbak, de azért durva, hogy a párom szüleivel ne tegeződjek ilyen kis korkülönbséggel. Az összes barátnőm szüleit tegezem, pedig korban jócskán eltér a baráti társaság, az én szüleimet is tegezik.
2017. márc. 20. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!