Ez nem pofátlanság a húgom részéről?
Magyarán kapott megint 5000 Ft-ot és még buszra sem kellene ülnie és a pénz is megmaradna. Hm, van esze!
Én ez esetben ha szemét lennék is szerintük, nem küldenék pénzt a szüleimnek akik tovább adják a testvéremnek - aki képtelen beosztani. Birom ezt a "mégis csak a testvérem" szlogent, hogy ezzel magyarán mindig fel van mentve az illető és lényegében a másik jóindulatát használja ki! Testvér vagy sem, egy testvér is megteheti, hogy ha már elviszik, legalább felajánlja érte valamennyi összeget (pláne hogy kapott pénzt a buszra). Vagy itt csak az egyik félnek kell mindig adnia? Nem értem a szülőket sem, miért kivételeznek az egyik gyerekkel, a másiktól meg elfogadják.
Férjem is erre hivatkozva dugta homokba a fejét, hogy ne fájjon a tudat, hogy a kedves testvére konkrétan nem szereti őt és csak kihasználja. De az más tészta, de ez volt a szemét huga mentsége: de hát mégis csak a testvére... Anyuka meg a hugit részesítette mindig előnyben. A fiának adnia kellett be a családi kasszába, a lányától semmit nem kért, pedig mindketten dolgoztak.
Nem. Nem csak az egyiknek kell adni mindig. Én is elgondolkodnék, ha a testvérem ennyire evidensnek gondolná, hogy neki minden jár, mert...
Az te érzed, hogy most elviszed ingyen és lenyeled, vagy sem. Vagy beszélgess el vele, hogy tervezi az életet... A szüleiddel is, hogy ez így azért nem teljesen van rendben amit csinálnak szerinted.
#15:
Ha téged használna ki ilyen szinten a drága bratyód, azután is ilyen vakon nyalnád a seggét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!