Ez pofátlanság volt a barátom anyja részéről?
Nem hozzájuk mentél vendégségbe? Ha minden pofátlanság lenne amiben az exek részt vettek, elég hamar azon kapnánk magunkat, hogy fekete, fehér, igen, nem-et játszunk.
Pofátlanság az, ha az exen nosztalgiázgat a jelenlétében, mondjuk fotóalbummal. Barát barátnőm mesélt ilyet. :D
32/f
B+, hàny éves vagy, 14?
Pàrom az exfeleségével meg a fiàval volt Görögorszàgban, sokat mesélt róla, én pedig még 30egynéhàny évesen nem jàrtam ott, most kössem fel magam?
Nem fogom.
Szerintem túlgondolod. Nem biztos, hogy tudja, hogy tudod, hogy ott volt az ex barátnő.
32/f
Nem volt az.
Te vagy inkabb a fura.
Jelzem neked, hogy ha ilyen semmitmondó dolgokon kiakadsz és túlgondolsz mindent, nagyon hamar a párod agyára fogsz menni. Plusz a saját boldogságod ölöd meg vele.
Ezt a 'problémát' (nem az) te kreáltad magadnak, senki se volt pofátlan, semmi feléd irányuló sértés nem hangzott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!