Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni? Barátnőm 16 én 20 éves vagyok nagyon szeretjük egymást de az anyja minden áron el akar minket választani rendőrséggel fenyegetett múltkor hogy zaklatásért feljelent meg hogy miért nem keresek idősebbet
Feljelenteni nem tud, de elszakítani azt igen. Mert az anyja. Bár nem tudom, hogy 4 évért miért kell sírni?
Szerintem az semmi. És mivel lenne jobb egy vele egy korú? Az is ha akarja, megdugja ugyan úgy.
Hát nem biztos, hogy érdemes kockáztatni.
Nekem volt fiatal barátnőm, ahol az apja tiltotta el.
Lelki terrorba tartotta a lányt, aztán rövid idő alatt be is adta a derekát.
Azt tudni kell, hogy 1 évig voltunk együtt és azért került az apjához, mert meghalt a lány anyja.
Annyi is lett a kapcsolatunknak.
Ha jót akarsz a lánynak, akkor hagyod őt. Elhiszem, hogy szeretitek egymást, de semelyikőtöknek nem lenne jó, ha az anyja elkezdené őt bántani. Akár fizikálisan, akár lelkileg.
Esetleg olyanban megállapodhattok, hogy megpróbáltok várni egymásra, de nem biztos, hogy egy ilyen szülő végett megérné neked. Mert ha most ilyen, bele kell törődnöd, hogy később még lehet rosszabb lenne.
Aztán lehet itt mondani, hogy 18 éves koráig várni, de nem biztos, hogy olyan könnyen el is fog tudni szabadulni az anyjától.
Egyébként meg degenerált az ilyen szülő.
Tuti, hogy nem a 4 évvel van a baja, valamiért nem vagy szimpi neki, és ennyi. Aki pedig zaklat, az pont ő, szóval neked lenne jogod ráhívni a rendőröket.
Persze 14 évesen már beleegyezési korhatárt túllépte, azaz a magyar jog szerint már rég képes eldönteni magától, hogy kivel szeretne összefeküdni stb.
Vannak még azért apróbb lehetőségei, de valódi esélye nincs. Amíg barátnőd veled tart, addig minden rendben lesz 🙂
Szerintem se a 4 évvel van a baj. Inkább az lehet hogy nem vagy szimpi anyukának.
Ha tényleg szeretitek egymást, akkor tartsatok ki még 2 évig.
Ne úgy állj hozzá, hogy az anyja eleve rosszat akar nektek. Lehet, hogy csak jobban ismeri a lányát, és a korától függetlenül még nem tartja elég érettnek, hogy kapcsolata legyen. Vagy attól fél, hogy negatívan fogja befolyásolni az, hogy veled van. Akár úgy is, hogy elhanyagolja a tanulmányait iskolaidőben (tudom, hogy most nyár van), akár a barátait, családtagjait hanyagolja. Vagy attól is tarthat, hogy felelőtlenül fogtok viselkedni, és a lány terhes lesz. Ő sem kezeli a legideálisabban azt, hogy a lányával vagy, de nem tudhatod, hogy mi az oka annak, hogy ilyen ellenséges veled.
Ha tényleg komolyan gondolod a lánnyal, akkor ülj le az anyukával beszélgetni, és biztosítsd, hogy a fiatal korotok ellenére nem kihasználni szeretnéd a lányát, vagy távol tartani a családjától, és körültekintőek lesztek a szexuális életetekkel kapcsolatban is, nem hoznád olyan helyzetbe, ami komolyabb hatással lehetne rá negatív értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!