Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom anyja azt hiszi, hogy megcsal a barátom. Mit tegyek?
Elég érdekes helyzet.
A barátom anyja mindig arra nevelte a gyerekeit, hogy SOSE hazudjanak neki. EZt nekem mindig hangoztatta.
Mindig tudja, hogy a párom hova megy, hol van.
A lényeg, hogy a héten holnap találkozom a párommal, és tegnap és tegnapelőtt elment a haverjaival találkozni.
A párom indulás előtt felhívott, hogy az anyja veszekszik vele, hogy biztos nőzni megy. Nekem ez már fura volt.
Volt ilyen úgy két hónappal ezelőtt, meg egy fél éve, amikor a párom elég kiöltözötten ment el otthonról(hozzám sose öltözik ki).
A barátom mondta, hogy ha kell és nem hiszek neki, hívjam fel a haverját.
Nekem nem ez a fura, hanem, hogy az anyja miért állt ezzel elő?
Engem imádnak ott, azt tudom, nagyon szeret az édesanyja, sajátjának tekint mondhatni.
Szerintetek van valami amiről nem tudhatok?
Elég érdekes ez így. Kicsit nem ártana résen lenned,nehogy igaza legyen a kedves anyósjelöltnek.
Azt gondolom azért Ő már csak ismeri a fiát,biztos ezerszer látta már haverozni és caajozni menni is. Tud gondolom különbséget tenni.
Tudom, ennek most nem örülünk, de azért ilyen anyóst mindenkinek!
Én a helyedben tartanék attól, hogy van egy harmadik is. Ha ennyire szeret az anyukája akkor valóban csak jót akarhat.
Vannak akik szeretnek jol kinézni néha. De ha alapból a barátainak se ilyen az öltözködési stílusa, az alkalom se adna rá okot plussz hozzád (akit szeret elvileg s ezért már alapból jobban tetszésed szeretnè elnyerni) se teszi meg...akkor igen sanszos nem a két sör és x éves barátokhoz csipi ki magát, hogy azok kanapéján feszítsen.
Kezdj el te is idõnként csinosabb lenni, s ha bejelenti megy megint,menjen majd fél óra múlva hivd fel beugrassz viszel pizzát szeretnél jobban összeismerkedni a barátaival.
A reakció , idõhúzás már engedi sejteni a dolgokat hol is van s kivel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!