Ez pofátlanság volt a barátom anyja részéről?
És azt a farkat sz0pja, amivel a barátja az exet kefélte 🤣
#9 igen,nagyon fúj!
Képzeld a volt pasim anyja az direkt beszólogatott,hogy kisfiam azt a másik bnődet nem kellett volna elengedned,az úgy passzolt hozzád!Minden látogatásnál ment a hülye nyekergése,plàne ha 2-3 pohár bort ivott.Na ez bunkó volt,de különösebben nem reagáltam,inkább kiröhögtem.
Túlzottan figyelsz az exre,nem kell,ami volt az volt..
Nem.
Neked viszont durván kisebbségi komplexusod van.
Pofátlanság sírni az ex után a jelenlétedben, hogy bezzeg az Annuska milyen házias volt, meg milyen jó koncertekre vitt a munkahelyi kedvezményével, milyen kár hogy a Karcsika sose hívja már át.
Az, hogy mesél egy olyan élményéről ahol pont ott volt Annuska is, teljesen normális. Vagy most hogy szakított velem a párom, felejtsem el az összes zenét amit mutatott, az összes kiállítást amin együtt voltunk, dobjam ki a képeslapgyűjteményem 60%-át mert együtt vettük, égessek el minden ruhát amiben valaha randiztunk, töröljem ki az összes képet a közös utazásainkról, azt is amin nincs is rajta? Ugyan már. Nem lehet éveket teljesen kivágni az életemből mert olyan emberrel osztottam meg aki már nincs mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!