Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek? Nem bírom már

Mit tegyek? Nem bírom már

Figyelt kérdés
Van egy 13 éves hugom és állandóan szétpakol össze meg már lusta. Vissza magyaráz mindenkinek és el van szállva magától. Én folyamatosan pakolok de anyám még így is szóvá teszi hogy nah ez meg az nincs rendbe téve miközben az nem én voltam. Az meg nem igazságos hogy én utána pakolok ő meg netezik és fekszik egész nap mert hogy "én vagyok a nagyobb"
2019. aug. 4. 17:02
 1/2 anonim válasza:
100%
Mond meg neki h te nem örökre maradsz otthon, hogy utánna pakolj és hogy igenis segítsen ő is anyudnak mert így senkinek nemfog kelleni hogy egy lusta dog
2019. aug. 4. 17:10
 2/2 anonymousreview60 ***** válasza:

Világosan, határozottan és illdelmesen közöld a húgoddal és édesanyáddal, hogy nem pakolsz el helyette. A határokat ki kell jelölni, és betartatni.

Ha anyukád hőbörög, akkor mondd meg, hogy te nem tehetsz róla, hogy a húgod ilyen, te jó példával jársz elöl és elpakolod a SAJÁT dolgaidat/amit használsz. Ennyi.

2019. aug. 4. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!