A testvérem barátja folyton nálunk van, és én már nem bírom tovább. mit tegyek?
A sráccal az elején nem volt bajom, de kicsit fura volt hogy folyton nálunk lógott. Aztán egy kid idő után kezdem unni..
a legrosszabb hogy most már minden nap itt is alszik... Mindig csókolóznak, és ez olyan nyálas... Szerencse hogy most a nővéremnek gyakorlata van, így kevesebbet látom őt is, és a barátját is, de a nap többi részében megint itt lesz. Szerintetek legyek kedves és törődjek bele, vagy legyek gonosz és mondjam meg neki hogy egy kicsit kevesebbet jöjjön át a barátja, vagy inkább menjen át ő hozzá.
13/L
Szerintem ne foglalkozz vele.
Kedves fölöslegesen lennél, nincs értelme a jópofizásnak, ha közben utálod.
Bunkó meg azért lennél fölöslegesen, mert úgysem te döntöd el, hogy jöhet vagy nem.
Ne légy velük egy szobában, mert abban igazad van, hogy nem más előtt kell nyalakodni, és ez bunkóság.
Ha szólsz is, lehet annyit mondani, hogy ezt ne mások előtt intzézzék, mert te is itt laksz, és zavar, de ki tudja, mi lenne, ha el akarnád zavarni... Kinek az oldalán állnának a szüleid?
5-ös! Ügyes, egy ideje (nyári szünet óta) én is nézem a kulcsszavakat, mert megjártam már. Teljesen komolyan válaszoltam egészség témában a kérdésre, aztán látom, hogy a kulcsszavaknak köze nem volt a kérdéshez. Már nem emlékszem, de kb. ilyesmi: piros hó,fakanál,cukipofa
Nem telt el sok idő, törölték is a kérdést.
Kérdező: mondd meg a nővérednek, hogy ne csak nálatok legyenek állandóan, menjenek a sráchoz is néha-néha. Csodálom, azt nem írtad, hogy minden felzabál pluszban. :) Jobb ötletem nincs.
hát irigy nem tudom hogy vagyok-e, még nem voltam szerelmes
de az is zavar hogy egy olyan emberrel vagyok egész nap akit nem is ismerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!