Mit csináljak ha nem bírom elviselni a húgomat?
Nagyon idegesít lelkileg teljesen kivagyok, nem telik el úgy nap, hogy össze ne vesznénk már olyan is megtörtént, hogy
•egy telefontöltő végével(azzal a végével amit a telefonba rakunk) csapott majdnem halántékon (csak azért nem ott talált el mert elhúztam a fejem)
•szülinapomra kaptam a barátnőmtől egy smileis babzsákpárnát (ami nélkül már nem nagyon tudok aludni nemrég amikor a kisebbik tesómat bánotta (ütötte meg es lökte fel a kertbe )megvédtem a kistesómat úgy h ellöktem tőle a húgomat annyira mérges lett h berohanta a házba és szétszabdalta es beleszórta azokat a kis bogyókat v miket az ágyamba és amikor megláttam ő csak röhögött és annyi bűntetést kapot h ejnye ejnye ilyet nem szabad
•harapott, karmolt (annyira h egy hét után is látszott a nyma), csípett meg és még állatot is kínozza(a nyuszinknak cipőfűzőt kőt a nyakára és úgy rángatja direkt a másik irányba mint amerre megy a nyúl és emelgeti a cipőfűzővel)
Ha már úgy vagyok h vagy magamat vagy őt ölném meg akkor mit tegyek? Távoltartási végzés v mi? (ja amugy a húgom 12L én meg 14L) [anya meg folyton velem veszekszik mert én vagyok a nagyobb meg nem akar arról hallani h nem bírom elviselni semmi együttérzést nem mutat már minden este sírok mert nem bírom lassan az őrületbe keret😭😭💔
Távoltartási végzést senki sem fog adni, ő is ott lakik, nem lehet kirakni, mert neveletlen enyhén szólva.
Sajnos ha a szüleid ráhagyják, te nem sok mindent tudsz tenni, apud is így áll hozzá, vagy csak anyud? Mert akkor apud esetleg segíthetne. Ha ez sem, te is lehetsz keményebb a tesóval, és bár változni nem fog, legalább téged békénhagyna.
Elektro sokk. Nagyon hatásos. Én NA-GYON A-JÁN-LOM!!! ;)
Amúgy kamerázd le, mikor nem bír magával és mutasd meg apádnak, anyádnak. Talán sikeresen jársz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!