Mit tegyek a kit öcsékcskémmel? Már nem bírom amit ő csinál!
Figyelt kérdés
kis 9 éves gyerek, és folyamatosan hozzá sem szólok, és átkozódik, meg magát kínálgassa h fuldokolj a fszomban, meg ilyenek, én meg ha egy kicsit ráütök elkezdi a sivalkodást, torka szakadtából 😡 esténként aludni nem hagy, meg hiába a saját szobámba vagyok éjjel-nappal zaklat, meg csúnyán beszél 😡😡😡😡 mit tudnák tenni? L/152018. okt. 31. 13:44
1/25 anonim válasza:
Szólj szüleidnek talán csinálnak valamit.
2/25 anonim válasza:
Szüleid dolga lenne megnevelni.
Beszélj velük!
3/25 anonim válasza:
Te semmit, nem fog rád hallgatni. A szüleid tudnának tenni, de ahogy elnézem késő. Itt velük van a legnagyobb probléma. Mégis hogy mondhat ilyeneket egy kisgyerek? Miért nézik ezt el?
4/25 anonim válasza:
"folyamatosan hozzá sem szólok" - Talán végre kezdjél el kommunikálni vele.
"én meg ha egy kicsit ráütök" - Ne üss rá.
"hiába a saját szobámba vagyok éjjel-nappal zaklat" - Zárd be a szobádat.
5/25 A kérdező kommentje:
hiába szólok nekik, azt mondják beszéljem meg vele a dolgot
2018. okt. 31. 13:54
6/25 A kérdező kommentje:
#4 nincs kulcs hozzá
2018. okt. 31. 13:54
7/25 anonim válasza:
Én alaposan elverném. Ha a szüleid megkérdezik miért, mondd meg hogy ez az ő dolguk lett volna, nekik kéne nevelni.
8/25 anonim válasza:
Akkor vegyél rá egy riglit, vagy torlaszold el az ajtót, ha befelé nyílik, vagy cseréld le a zárat rajta.
9/25 anonim válasza:
Én már úgy elvertem volna...Ha velem így beszélne a testvérem, abár nekem lány és 8 éves. Ha velem csúnyán beszél vagy szemtelenkedik, muszáj egy kicsit megnevelni...Szerintem a te esetedben fölédkerekedett, és azt hiszi mindent megcsinálhat veled, mindent mondhat. Egy kis verés nem ártana neki:/
10/25 A kérdező kommentje:
elkezdi a sírást, és ordibál h senki sem szereti 😒 vagy pedig átkozódik, már próbáltam....
2018. okt. 31. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!