Mit tegyek a kit öcsékcskémmel? Már nem bírom amit ő csinál!
Figyelt kérdés
kis 9 éves gyerek, és folyamatosan hozzá sem szólok, és átkozódik, meg magát kínálgassa h fuldokolj a fszomban, meg ilyenek, én meg ha egy kicsit ráütök elkezdi a sivalkodást, torka szakadtából 😡 esténként aludni nem hagy, meg hiába a saját szobámba vagyok éjjel-nappal zaklat, meg csúnyán beszél 😡😡😡😡 mit tudnák tenni? L/152018. okt. 31. 13:44
21/25 anonim válasza:
"inkább hagyj had tvzzek"
Na, akkor vajon honnan szedi a csúnya beszédet...? A gyereknek nem a tévé előtt a helye, hanem a társaival kellene játszania, mert különben ez lesz az eredmény.
22/25 anonim válasza:
Na azért ne túlozzunk! Foglalkoznak a gyerekkel, az mégis kattant, nehogy a kérdező legyen már a hibás mert nem nyalja tisztára neki. Nyugodtan csapj oda, ha a szülei nem nevelik meg. Bár, ha másokkal is úgy beszél majd, egyszer úgyis megkapja ami jár.
23/25 anonim válasza:
A szüleid hallják ahogy beszél, ahogy viselkedik veled?
Ha nem, akkor mutasd meg nekik. Legközelebb amikor nekiáll visítani, vagy ilyen ocsmányul beszélni, vedd fel a telefonoddal a hangját, aztán amikor hármasban vagytok, játszd le a szüleidnek, és nagyon higgadtan kérdezd meg tőlük hogy milyen megbeszélési módszert javasolnak.
Hátha észbekapnak és megnevelik.
24/25 anonim válasza:
Anyja hibája!! Mi az hogy a nagyobb idősebb testvérrel így beszéljen egy kis tak.ny!! Két lányom van! 12 és 6 éves!! Egyszer hallottam higy a kicsi zavarja el otthonrol és rácsapott is egyet!! Kikeltem magamból és meg mondtam hogy most kérjem bocsánatot és ha még egyszer meg hallok ilyet vagy rá vág a nagyobbra kivágom a játékait!! Persze mikor lehiggadtunk elmondtam a kislánynak hogy miért nem csinálhat ilyet!! Nem hisztizhet nem kényszerítheti a tesóját arra amit ő kigondol!! Akkor az egyszer fordult elő soha többet!! Ha egy gyerek nem tiszteli a tőle idősebbeket, hogy fogja nagykorában? Épp ezért van ennyi tiszteletlen fiatal mert nem nevelik meg!! Lehet érte utálni amiért ezt írom de tiszteletre kell a gyerekeket nevelni!! A nagylányomtól ugyanezt elvárom!! 36/nő
25/25 A kérdező kommentje:
#23 nem hallották még, am nem rossz ötlet
2018. okt. 31. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!