Meg fog halni a nővérem, mit tegyek, ha nem bírom?
Nagyon sajnálom!
Én a helyedben annyi időt töltenék vele amennyit csak tudok. Szerintem vele is beszélned kéne erről. A legjobb ha egymásnak segítetek. Bármilyen kegyetlen is, neked segítenek kell neki megbarátkozni a halál gondolatával, neki pedig fel kell készítenie téged a nélküle való életre.
A szüleitekre nem számíthattok, akkor keress barátokat például munkahelyen. Ők is nagyon sokat tudnak segíteni. A lényeg hogy ne maradj teljesen egyedül.
Nagyon sok erőt, kitartást kívánok, és azt, hogy amíg míg együtt vagytok minél több szép emléket gyűjtsetek.
Noduláris melanoma - nem most derült ki, már február végén, csak most jutottam el oda, hogy elkezdtem felfogni. Igazából még mindig erősebb bennem a tiltakozás. Tudom, hogy ha valami csoda nem történik, akkor meghal, de nem megy így.
Ráadásul azt akarja, hogy vegyem fel a kapcsolatot a szüleinkkel, hogy ne maradjak egyedül, de nem érti meg, hogy csak rosszabb lenne attól. Korábban alig veszekedtünk, mióta kiderült, azóta állandóan.
Őszintén sajnálom!
Ahogy előttem is írták, remény mindig van! Igaz, hogy sajnos nagyon kevés olyan eset van, amikor meggyógyultak olyanok, akikről már lemondtak az orvosok, de előfordul. A legtöbb amit tehetsz, hogy bármennyire is nehéz, de erőt veszel magadon, hogy támogatni tudd a nővéred és ő is erőt meríthessen belőled. Ne sajnáld magad ennyire, és őt se, hidd el, neki most sokkal nehezebb. Legyél vele minél többet, amennyire csak lehet próbáld meg kis időre elfeledtetni a bajokat és örömet szerezni neki. Mivel azt mondták, hogy pár hónapja lehet, ezért szerintem is fontos, hogy beszéljetek a dologról, úgymond felkészüljetek, amennyire lehet és arról, hogy mit szeretne miután elment.
Kitartást kívánok mindkettőtöknek!
Nekem könnyek szöktek a szemembe, miközben olvastam, amit írtál.
Sajnos van, hogy a sors igazságtalan, és kegyetlen. Igaz teljesen más módon, de engem is irgalmatlanul elvert...
Sajnálom.Ez nagyon szomorú. De amíg csak él, van remény! Próbálkoztatok esetleg más orvossal? Talán érdemes lenne!Azon is sok mulhat.Nem egy ismerősöm van, akik különféle rákokból gyógyultak ki.Azért ne adjátok fel!
Szerintem nővérednek igaza van! Tényleg fel kéne venni akapcsolatot a szüleitekkel! Hátha most végre észhez térnek.Csak van bennük annyi emberség, hogy ők is foglalkoznának nővéreddel és hátha jra összejönne acsalád, sosem lehet tudni, de ha mégsem, akkor is legalább egy próbát mindenképp megérne!És neked is jobb lenne ha megpróbálnátok, mert ha mégsem éli tl nővéred (de ne gy legyen! ) akkor ott lehetnének neked a szüleid.a legrosszabb amit tehettek, hogy most ezen veszekedtek.
szüleid tudják, hogy milyen beteg? Ha nem tudják és nem is szóltok nekik, azért az elég durva lenne, akkor nem is élhetnének alehetőséggel, hogy támogassák, pedig lehet hogy akarnák.Nálam ilyen helyzetben a büszkeség és a sértődöttség lenne a legutolsó.Persze biztos arra is van okotok, csak azt most félre kéne tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!