Miért ilyen velem a nővérem?
Figyelt kérdés
Amióta elköltözött a nővérem azóta alig beszélünk. Csak akkor beszélünk ha hazajön egy pár órára. Akkor is inkább csak veszekszünk.
Múltkor találkoztunk és az elköltött magától mikor megöleltem.
Nővérem 19 én 16 vagyok.
2019. febr. 3. 13:50
1/2 anonim válasza:
Rossz társaságba, rossz párkapcsolatba került. Ha eddig nem volt ilyen, manipulálják. Sajnos még túl fiatal, könnyű rávenni bármire. Te viszont nem olyan vagy mint ő és ezt nem fogadja el. Előbb-utóbb remélhetőleg rájön erre és újra normális lesz. De sajnos lehet, hogy nem, akkor viszont nem lesz túl jó felnőttkora.
2/2 anonim válasza:
Most éli ki magát. Már önálló életre vágyik. Vagy, ahogy az 1-es leírta:rossz párkapcsolat/társaságban van, és csak manipulált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!