Miért ilyen szánalmas a nővérem, mint egy tini? Kiakaszt, hogy szinte beköltözött a pasasa?
A nővérem 23, én 19 vagyok(fiú), mind a ketten otthon lakunk még. Hétközben én koleszban vagyok, de ha hétvégente hazajövök, akkor mindig azt látom, hogy itt dekkol a barátja. Hétközben bezzeg állítólag a pasinál vannak, de én nem tudok nyugodtan otthon lenni, mert a pasi képét kell lesnem. Mellesleg zavartalanul nyalják egymást előttem is. Múltkor haverék jöttek át, akkor is ezt csinálták, mintha mutogatni akarná, hogy neki van valakije. Elhiheti pedig, hogy nem leszel rá féltékeny. Előttem is ilyeneket mondd, hogy elfogyott az óvszer stb, mintha fel akarna vágni vele, hogy ő rendszeresen szexel. Úgy csinál mint a kisgimisek, ezt mások is megmondták.
A csávó meg itt is alszik, a fürdőnket használja, hozzá igazodok. Örülnék hétvégente, hogy a családdal vagyok, erre nem bírom elengedni se magam a saját házunkban, mert itt dekkol 1 idegen. Múltkor már mondtam anyáméknak is, hogy engem ez zavar, erre az volt a válasz, jajj, hiszen hétközben a fiúnál vannak. Az 1 dolog, de az engem nem érint.
Ha néha látnám a képét és nem kéne a szemem láttára majdnem megszexuálniuk egymást akkor nem zavarna a dolog, de ez már lassan fél éve így megy és utálok hazajárni.
Mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!