Nagyon tehetetlen vagyok. Mit tegyek?
A mai nap sokként ért az, mikor a 14 éves húgom mosta a kezét,megpillantottam, hogy vagdosás nyomai vannak az alkarján. Hirtelen csak annyit tudtam kérdezni, hogy mi ez, először azt mondta,hog a macska karmolta meg,aztán látta,hogy nem hiszem el és azt mondta, hogy a suliban csinálták. Nos én ezt sem gondolnám, inkább az uj baráti táraságából vette ezt át. Ezután higgadt maradtam és bekentem jóddal a kezét. Anyának nem mondtam ,mert tudom, ha elmondom úgy reagál majd rá, ami csak ront a helyzeten (ezalatt nem értek semmi nemű fizikai bántalmazást), ismerem az ilyesfajta reakcióit. MINDENKÉPPEN beszélek a húgommal erről, de nem tudom,hogyan kezdjek bele, nyilván higgadtank és semmiképp se támadonak kell lennem...Kérlek segítsetek.
21 L
A barat alatt azt ertem,hogy van akivel beszelget.
Van egy barati tarsasaga,es aniota veluk "log" azota vedzek eszre ilyeneket. De nyilvan tiltani nem lehet,mert rajtuk kivul mas baratai nincsenek
,,Tiltani nem lehet mert más barátai nincsenek."
Ez nagy hulyeség. Inkabb ne legyenek barátai és legyen azzal akivel ,,beszélget" (mint montad) mint hogy magát bántsa és ezekkel a hülyékkel lenne . Ezeknek a ,,barátainak" a szüleit is elő kéne venni ...
finoman,burkoltan és ne tamadoan kerdezd a sulirol ,meg errol a "barati" tarsasagtol.
sulit kene valtani ,hiaba volt mar tobb suliban,mert ,ha meg csak olyanokra veszik ra ,hogy vagdossa magat... hat az eleg durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!