Valóban önző lenne a nővérem?
Még hányszor irod ki? Jobb lesz ha itt elmocskoljuk a testvéredet? Én meghallgattnám a nővérkét is, akit hetek óta itt áztattok,gyanítom nem oknélkül jutott ide ilyen kedves családdal ahol a taknyos is itélkezik..
40N
Én esküszöm nem írtam még ki ezt a kérdést!
Amúgy meg, nem azt akarom, hogy bárki is mocskolódjon, hanem tudni szeretném ti mit gondoltok!
Ha nem értitek, miért tette, akkor sajnos azt kell mondanom, nem ismeritek a lelkét. És ez mutatja, hogy mennyire felszínes a ti családi kapcsolatotok.
Szerelmi csalódástól kezdve munkahelyi megaláztatáson át sok olyan dolog lehet, amin egy érzékenyebb ember nem tud túljutni.
Én eleve nem ítélkeznék fölötte, hanem sokat beszélgetnék vele. Kérdezgetném, hogyan jutott lelkileg ennyire mélypontra, miért érezte úgy, hogy nincs kiút? És valahogy nagyon bántana, hogy nem vettem észre a jeleket, hogy valami nagyon nincs rendben az életében. Azt mondanám neki, hogy ha máskor bármilyen problémája lesz, mondja el nekem. Ha segíteni nem is tudok okvetlenül, de legalább meghallgatom. Talán ez már segít annyit, hogy ne forduljon önmaga ellen. Ill. javasolnám, hogy menjen el pszichoterápiára, hogy jobban tudja kezelni az életben adódó problémákat.
Gyávaság? Sok "családba" beülne pár ember és eret
vágna magán.
Azt kellene megvizsgálnia MINDENKINEK
hogyan tudná hasznossá tenni magát.
Ha valaki úgy érzi,hogy Ennyi volt,
akkor kezdjen el másokért élni!
Pl.ebédosztás hajléktalanoknak.Egyből értelmet nyer,az élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!